Start » Bostäder » Att köpa nytt

Att köpa nytt

Att köpa nytt

Att köpa bostad är för de flesta människor den största affär man gör i livet. Över 60 års husbyggande har givit JM en gedigen erfarenhet av att skapa hem där människor trivs.

Vi säljer nyproducerade bostäder. Det är stor skillnad på nyproduktion och begagnat, och när du tittar närmare på våra bostäder kommer du att märka skillnaden på materialval och möjligheten att påverka inredningen.

Nästan aldrig budgivning

När du köper nybyggt är budgivning sällsynt. Det pris som ges vid första visningen är oftast det pris som bostadsrätten eller äganderätten kommer att kosta. Kostnaden för eventuella egna inredningstillval tillkommer.

Naturmaterial

När du besöker någon av våra bostäder kommer du bli positivt överraskad. Våra bostäder är öppna, ljusa och luftiga. När vi inreder använder vi naturmaterial som klinker, kakel och trä.

Inredningsval

I våra nybyggda bostäder får du möjlighet att göra dina egna färg-, material- och utrustningsval. Väljer du en begagnad bostad istället krävs det oftast en renovering för att du ska trivas.

Vi vet att våra kunder gärna vill sätta sin prägel på den nya bostaden, därför är vårt mål att du som kund så tidigt som möjligt ska kunna påverka din bostad i så stor utsträckning som möjligt.

Så prissätter vi våra bostäder

JM arbetar med fasta priser på de bostäder vi säljer.

Priset sätts inför att försäljningen startar, vilket normalt sker 1½ till 2 år innan inflyttning. Varje enskild bostad inom en etapp eller ett projekt prissätts utifrån faktorer som:
• Bostadens läge och utformning
• Bostadens storlek och innehåll
• Lokal prisnivå för motsvarande bostäder
• Tillgång och efterfrågan på den lokala marknaden

Tillgång och efterfrågan på marknaden kan ibland förändras under den tid vi bygger och säljer bostäderna. Då kan vi behöva justera priset för enskilda bostäder på samma sätt som priser förändras på andrahandsmarknaden.

JMs metod för putsade fasader

JMs kunder kan känna sig trygga; under de cirka 20-talet år vi byggt med denna metod har vi inte haft några större problem. Men skulle det trots allt bli fel så tar vi hand om det.

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel. 

JM har sedan många år ett trygghetspaket för att göra bostadsrätten till en säker boendeform och en trygg investering för de boende.

Varje vecka håller vi öppet i utvalda visningsbostäder. Kom och upplev känslan i en nybyggd JM-bostad. Aktuella adresser och visningstider hittar du via länken nedan.