Inredningsval på JM

När du köper en JM-bostad ingår en välkomponerad originalinredning i priset, som våra inredare tar fram unikt för varje bostadsprojekt. Med inredning menar vi i det här fallet ytskikt, snickerier, vitvaror, armaturer och i vissa fall även markplanering.

JM Original väljs med omsorg. Den ska harmoniera med byggnadens arkitektur, bostadens utformning samt innehålla de kvalitéer du som kund efterfrågar. För dig som vill göra egna val finns också ett genomtänkt inredningsprogram att välja ur.

Till vårt inredningssortiment av JM original och tillval har vi valt ut produkter med god design, hög kvalitet och god prestanda. Vi håller hela tiden ett öga på utvecklingen på marknaden och olika tester för att kunna erbjuda dig rätt produkter.

Alltid garanti på alla tillval

JM lämnar garantier på både material och utfört arbete i din bostad. Därför kan du inte själv bidra med material eller utföra arbete i din blivande bostad under byggtiden.

Så gör du dina inredningsval

I våra bostadsprojekt finns en inredningsansvarig som är din kontaktperson för frågor om JM Original och tillval. När du bokat din bostad får du vår Inredningsguide med broschyren Inredningsval, speciellt framtagen för ditt projekt. Där presenteras din bostads originalutförande samt de olika tillval som finns.

Priser

Samtliga priser är inklusive moms. I bostadens pris ingår JM Original. Montering ingår alltid i priset.

Inredningsansvarig för din bostad kontaktar dig för att boka ett inredningsmöte där ni tillsammans går igenom och diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella oklarheter.

Viktigt att välja i tid

Eftersom många produkter har lång leveranstid behöver vi få in dina önskemål i god tid. Alla beställningar måste vara gjorda innan sista beställningsdagen för bostaden. Är beställningen inte inlämnad före sista beställningsdag inreds bostaden enligt JM Original.