Start » Bostäder » JM i mobiler och surfplattor

JM i mobiler och surfplattor

JM i mobiler och surfplattor

Du vet väl att du kan ta med dig JM var du än är. Du kan få nyttig information om våra bostäder och spännande inspiration när du är ute och rör på dig. Välj något av följande alternativ:

mobil.jm.se – vår mobilsajt som ger dig aktuell information om våra bostadsprojekt direkt till din mobil om du har en webbläsare och tillgång till nätet

Mobil-applikation – om du har en iPhone eller Android-mobil kan du ladda ner vår app "JM". I den bjuder vi på extra upplevelser när du besöker utvalda visningsbostäder och dessutom får du aktuell information om våra bostadsprojekt. Vill du se bilder på våra hus redan innan de har börjat byggas så hittar du även det i vår app. Och nytt innehåll tillkommer hela tiden.  

iPad-applikation – om du har en iPad kan du ladda ner vår bostadsapplikation. Där hittar du aktuell information om våra bostadsprojekt och en hel del annat. Ladda ner på App Store.

 

Ladda ner så här:

iPhone och iPad: Gå till App Store, sök på ”JM” och klicka på installera.

Android: Gå till Google Play, sök på ”JM” och klicka på installera. Nu har du det som krävs för att få en trevlig bostadsupplevelse hos JM.