Start » Bostäder » Skåne » Malmö » Dockan » Dockan - Högmasten höghuset

Dockan - Högmasten höghuset

 • Högmasten

  Högmasten

  Arkitektur att se upp till

 • Högmsten

  Välplanerade lägenheter

  Med öppna planlösningar

 • Högmasten

  Exklusiva Penthousevåningar

  Med generösa terrasser

Dockan - Där city möter havet

Nu har vi byggstartat Högmasten på Dockan. 12 våningar högt blir Högmasten ett landmärke för både Dockan och Malmö. Huset kommer bestå av lägenheter i bostadsrättsform i varierande storlekar från två rum och kök till stora penthouse om 183 kvm. Alla med väl tilltagna balkonger och vackra utblickar.

De gamla hamnkvarteren, som en gång hyste Malmös varvsindustri med Kockumskranen som välkänd profil, har idag bytt skepnad. Här finns i dag Malmös nya marina stadsdel, Dockan. De moderna bostäderna, marina miljön och närheten till de centrala delarna i Malmö skapar förutsättningar för ett unikt boende.
Dockan - där city möter havet

Byggnader

Förutsättningarna enligt detaljplanen för Högmasten skiljer sig från övriga kvarter runt Dockan. Brf Högmasten kommer bli det högsta huset i Dockan med sina 12 våningar. Huset är unikt dels på grund av sin placering ute på kajkanten men framförallt för att våningsplanen 7-12 kommer att få fri utsikt över öppet hav, Malmö stad och Köpenhamn

Närområdet

Dockan är en stad i staden, en ny levande stadsdel där det är skönt att bo, leva och arbeta. Du kan alltid äta en bit mat på någon av restaurangerna eller ta en latte på ett av caféerna, titta på båtarna i marinan eller bara strosa omkring på gator och torg och koppla av. Helt enkelt en lisa för själen.

Noga utvalt

Genom att välja hållbara naturmaterial och satsa på goda förvaringsmöjligheter skapar vi hem som håller stilen. I Högmasten har vi satt samman ett JM original med modern och urban känsla. Alla rum får fräscht vitmålade väggar, sober ekparkett och fönsterbänkar i natursten. Badrum och våtutrymmen är helkaklade med klinkergolv. Den enhetliga basen ger en perfekt utgångspunkt när du ska inreda och sätta din personliga prägel på ditt nya hem.


Bläddra i inredningskatalogen för Högmasten - Höghuset
Bläddra i inredningskatalogen för Högmasten - Penthouse

Bostad med inbyggd trygghet

Att köpa en ny bostad är den största affären du gör. Därför är det kanske inte så konstigt att du tänker dig för både en och två gånger när omvärlden beter sig oroligt. Det har vi tänkt lite extra på när vi har utvecklat vårt – eller rättare sagt ditt – trygghetspaket.

Trygghetspaketet innehåller bland annat ett skydd mot dubbla boendekostnader och möjlighet att skjuta på tillträdesdag.

Lågenergihus

Bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning är standard i JMs lågenergihus. Det innebär kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Att bostaden dessutom är byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat sunda naturmaterial, energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering gör ju inte saken sämre.

Bilpool

JMs vision med bostäderna på Högmasten är att erbjuda dig ett bekvämt och bekymmersfritt boende i en spännande och attraktiv del av Malmö. En stor fördel med att ha hela stadens utbud inom gång- och cykelavstånd är att du sällan behöver bil för att ta dig fram. För att du helt ska slippa alla de kostnader och krav som kommer med att äga en bil, har vi tagit initiativ till en bilpool som disponeras av de boende på Högmasten.

Dockans områdessida

Här kan du läsa mer om Dockan samt se vad som är på gång just nu.

Fakta om projektet


Namn: Dockan - Högmasten höghuset
Kommun: Malmö
Område: Dockan
Status: Säljstartat
Bostäder: 39 st om 2-5 rok
Boarea:  64 - 183 m² 
Tillträde:  Kvartal 2, 2015
Pris: 1.900.000 kr - 12.500.000 kr
Avgift: 4.300 kr - 9.400 kr
Inkluderat triple play

Storlek Till salu
2 rok 2 st
3 rok 11 st
4 rok 0 st
5 rok 1 st
Visning
 • Söndag 27/4  kl  13:00 - 15:00 Välkomna till JMs visningslokal och visningslägenhet för Högmasten, Dockgatan 13B.  (Karta)

Till prislistan »

Kontakt

Åse Ljungberg Åse Ljungberg Titel: Mäklare Företag: Våningen & Villan Telefon: 0739-09 08 82 E-post

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel. 

Finansieringserbjudande

Handelsbanken
Västra Hamnen
Malmö

När du ska köpa bostad
Ditt bostadsköp ska kännas enkelt och tryggt. Vi finns därför vid din sida under hela köpprocessen, som rådgivare och bollplank.
Räkna med snabba svar och ett personligt engagemang – allt för att göra det lättare för dig. 

Välkommen! 

Kontakta oss på tfn 040-39 38 90

www.handelsbanken.se/malmo_vastrahamnen