Byggnaden

Arkitektur att se upp till

I den attraktiva stadsdelen Dockan reser JM Högmasten, ett hus ritat av arkitekt Gert Wingårdh. Elegant, vid kajkanten, tornar sig Högmasten långt över och förbi grannhusens takåsar och blir en rejäl uppstickare i Dockans silhuett. Välkommen till Högmasten. Välkommen hem.

I Högmasten har vi tagit tillvara på alla lägenheters inneboende potential. I detta resliga och kvadratiskt gestaltade punkthus har vi funnit en form där varje bostad får sitt eget hörnläge. Flera bostäder är till och med genomgående med två egna hörnlägen och får därmed fönster i tre väderstreck. Här är planlösningarna öppna och balkongerna generöst och varierat utformade. Med ett öppet samband mellan kök och vardagsrum blir sällskapsytorna större samtidigt som du rör dig smidigare mellan dem.

Exklusiva penthouselägenheter

Det går förstås inte att tala om Högmasten utan att nämna de två penthouselägenheterna. Med väl tilltagna planlösningar som breder ut sig på två etage delar de två lägenheterna på lika många våningsplan. Lägenheten om 183 kvm är fortfarande möjlig att köpa. Här bjuds du på vardagslyx i alla dess former, däribland öppen spis i vardagsrummet, generös balkong och luftiga ytor. På det övre planet väntar en 130 kvm stor takterrass som, utöver trätrall och pergola, bjuder på en hisnande panoramavy över havshorisont och stadssilhuett.

Välplanerade lägenheter med stora balkonger

Fönstren är strategiskt placerade för de bästa tänkbara utblickarna oavsett vart du befinner dig i bostaden. Balkongerna är asymmetriskt utspridda längs den vita huskroppen vilket tillför ännu ett element av subtil men effektiv design. Två av de större lägenheterna om 4 rum och kök får dessutom en dubbel uppsättning balkonger. Nämnda lägenheter begåvas också med lyxiga element i form av ett dressing room samt bad i anslutning till master bedroom.

Öppna köksrum

Till köket har vi valt ut ett matt, grått väggkakel samt en bänkskiva i grå denim som komplement till de vita skåpsluckorna med rostfria handtag. För att köket ska bli en plats för effektiv och lustfylld matlagning har vi försett ditt hem med de senaste vitvarorna från Siemens. Induktionshäll, micro, ugn samt helintegrerad diskmaskin, kyl och frys. I Högmastens lägenheter blir köket en central och trivsam punkt där både mingel och matro kan samexistera.

Praktiska badrum

Samma mättade färgskala fortsätter in i det helkaklade badrummet med grått golvklinker kombinerat med vita väggkakel. Att duschhörnan skärmas av genom en duschvägg i klarglas från INR ger rummet ett luftigare intryck. Med en kommod under tvättstället samt ett rymligt skåp på väggen kan du lätt hålla ordning på vardagen. För att vidare underlätta nämnda vardag får du en komplett uppsättning tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Fakta om projektet


Namn: Dockan - Högmasten höghuset
Kommun: Malmö
Område: Dockan
Status: Säljstartat
Bostäder: 39 st om 2-5 rok
Boarea:  64 - 183 m² 
Tillträde:  Kvartal 2, 2015
Pris: 1.900.000 kr - 12.500.000 kr
Avgift: 4.300 kr - 9.400 kr
Inkluderat triple play

Storlek Till salu
2 rok 2 st
3 rok 11 st
4 rok 0 st
5 rok 1 st
Visning
  • Söndag 27/4  kl  13:00 - 15:00 Välkomna till JMs visningslokal och visningslägenhet för Högmasten, Dockgatan 13B.

Till prislistan »

Kontakt

Åse Ljungberg Åse Ljungberg Titel: Mäklare Företag: Våningen & Villan Telefon: 0739-09 08 82 E-post

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel. 

Finansieringserbjudande

Handelsbanken
Västra Hamnen
Malmö

När du ska köpa bostad
Ditt bostadsköp ska kännas enkelt och tryggt. Vi finns därför vid din sida under hela köpprocessen, som rådgivare och bollplank.
Räkna med snabba svar och ett personligt engagemang – allt för att göra det lättare för dig. 

Välkommen! 

Kontakta oss på tfn 040-39 38 90

www.handelsbanken.se/malmo_vastrahamnen