Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder samt VIP-magasinet entré som utkommer fyra gånger per år.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

Slutsålt

Solna Stadsvillor 3

Villaliv för livsnjutare

Solna Stadsvillor består av 84 kedje- och radhus i tre etapper. Området ligger lugnt i utkanten av Järvastaden med Igelbäckens naturreservat som närmaste granne. Husen har dubbla badrum, välutrustade kök och fina planlösningar med gott om plats för både familj och vänner. Färdiganlagd trädgård och uteplats ingår också.


Det här är Solna Stadsvillor

Solna Stadsvillor ligger i utkanten av Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat. Här finner du naturens lugn med omväxlande natur, stigar och motionsslingor. Området är kuperat och präglas av tydliga gaturum och privata trädgårdar med luft och rymd mellan husen. För att husen ska smälta in med varandra och den bakomliggande skogen har de träfasader i jordnära och harmoniska kulörer.

Läs mer om de olika husen

Solstudie över Solna stadsvillor 3

Vi har tagit fram en solstudie över Solna Stadsvillor 3. I solstudien ser du hur solen rör sig över kvarteret vid olika tidpunkter på dagen. Du kan välja att se kvarteret från tre olika vyer. Du kan även välja mellan två datum, 15 april eller 22 juni.

Testa vår solstudie

Välkommen till en ny stadsdel

Många familjer har redan hittat till Järvastaden med dess perfekta läge mellan stad och natur. Arbetet med att skapa ett komplett och trivsamt bostadsområde pågår för fullt och Järvastaden kommer i fulländad form ha omkring 12 000 personer boendes i drygt 4 500 lägenheter, radhus, kedjehus och villor. Då området byggs från grunden kan stadsplanerarna göra rätt från början. Kommunikationer, service, grönområden och vacker design, allt finns med från start.

Läs mer om närområdet

Solna Stadsvillor 3 är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassningen i Solna Stadsvillor är baserad på en beräknad energianvändning.

Parkhusen har energiklass B 68 kWh/kvm, år
Skogshusen har energiklass C 84 kWh/kvm, år
Ängshusen har energiklass B 82 kWh/kvm, år

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.