Start » Bostäder » Stockholm » Solna » Järvastaden » Solna Stadsvillor 3

Solna Stadsvillor 3

  • Solna Stadsvillor 3

    Nybyggt villaliv för livsnjutare

Solna Stadsvillor 3 är nu slutsålt

Se gärna våra övriga projekt i Järvastaden här »

Solna Stadsvillor 3

Solna Stadsvillor består av 84 kedje- och radhus i tre etapper. Området ligger lugnt i utkanten av Järvastaden med Igelbäckens naturreservat som närmaste granne. Husen har dubbla badrum, välutrustade kök och fina planlösningar med gott om plats för både familj och vänner. Färdiganlagd trädgård och uteplats ingår också. Välkommen till ett nybyggt villaliv för livsnjutare.

Situationsplan över Solna Stadsvillor

 

Klicka på bilden för att se större format

Se karta över Järvastaden » 


Bli VIP-kund

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

Det här är Solna Stadsvillor

Solna Stadsvillor ligger i utkanten av Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat. Här finner du naturens lugn med omväxlande natur, stigar och motionsslingor. Området är kuperat och präglas av tydliga gaturum och privata trädgårdar med luft och rymd mellan husen. För att husen ska smälta in med varandra och den bakomliggande skogen har de träfasader i jordnära och harmoniska kulörer.

Solstudie över Solna stadsvillor 3

Vi har tagit fram en solstudie över Solna Stadsvillor 3. I solstudien ser du hur solen rör sig över kvarteret vid olika tidpunkter på dagen. Du kan välja att se kvarteret från tre olika vyer. Du kan även välja mellan två datum, 15 april eller 22 juni.

Välkommen till en ny stadsdel

Många familjer har redan hittat till Järvastaden med dess perfekta läge mellan stad och natur. Arbetet med att skapa ett komplett och trivsamt bostadsområde pågår för fullt och Järvastaden kommer i fulländad form ha omkring 12 000 personer boendes i drygt 4 500 lägenheter, radhus, kedjehus och villor. Då området byggs från grunden kan stadsplanerarna göra rätt från början. Kommunikationer, service, grönområden och vacker design, allt finns med från start.

Solna Stadsvillor 3 är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassningen i Solna Stadsvillor är baserad på en beräknad energianvändning.

Parkhusen har energiklass B 68 kWh/kvm, år
Skogshusen har energiklass C 84 kWh/kvm, år
Ängshusen har energiklass B 82 kWh/kvm, år

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

Bostadsbutiken Stureplan Bostadsbutiken Stureplan Telefon: 08-782 11 11 E-post Adress: Stureplan 19, 111 45 Stockholm Öppettider:

Måndag–fredag 10–18
Lördag 11–15

I Bostadsbutiken får du mer information om pågående och kommande bostadsprojekt.
Vi har också 3D-modeller av bostadsprojekten Trekantens Terrass, Kvarnviken, Fiskartorpet, Laduviken, Kista Torn, Kajen 4 samt Kajen 5.

Välkommen in!

Bostadsbutiken Stureplan »

Fakta om projektet


Namn: Solna Stadsvillor 3
Kommun: Solna
Område: Järvastaden
Status: Slutsålt
Energiklass: B
Bostäder: 32 st om 4-6 rok
Boarea:  115 - 144 m² 
Tillträde:  Omgående - Kvartal 3, 2014
Pris: 4.650.000 kr - 6.750.000 kr
Avgift: Ej fastställt

Kontakt

Jenny Kangärde Jenny Kangärde Titel: Mäklare Företag: Skandiamäklarna Nyproduktion Telefon: 08-441 57 99 E-post

I närheten av Järvastaden ligger Arenastaden, ett av Stockholms  mest spännande stadsutvecklingsprojekt.