Start » Bostäder » Stockholm » Stockholm » Bromma Annedal » Annedal områdesinformation

Annedal områdesinformation

  • Annedal

    Moderna och familjevänliga bostäder

  • Trivsamma och praktiska kök

  • Ljusa bostäder i trivsamma kvarter

  • Närhet till parker och Bällstaån

Ladda ner

Annedal områdesinformation

Annedal är den nya grönskande parkstaden vid Bällstaån på gränsen mellan Bromma och Sundbyberg. JM-koncernen har byggt fyra bostadskvarter i Annedal; Körsbärsdalen (Borätt), Sagoskogen (Borätt), och Sagobäcken (JM) som nu är slutsålda, och TorgEtt (JM) där det fortfarande finns lägenheter till försäljning.

Bällstavägen som går förbi Annedal är en 30 väg och kommer att förses med cykelbanor, och parkeringsfickor i anslutning till torget. Här kommer även en busshållplats att placeras.

TorgEtt

TorgEtt är JMs sista etapp i nya stadsdelen Annedal i Bromma, som gränsar till Sundbyberg. Kvarteret har en unik privat innergård, inkluderat ett 11 våningar högt hus och består totalt av 65 energiklassade bostäder med hög standard.

TorgEtt får ett bekvämt läge vid det nya Mariehällstorget med bl.a. matbutik i huset och busshållplats runt hörnet, samt gångavstånd till Bromma Blocks och Sundbybergs centrum med butiker, service, t-bana och pendeltåg. En ny skola från förskoleklass t.o.m. årskurs 6 blir klar 2014.

Tillträden äger preliminärt fum från kvartal 1, 2015.

Arkitekt: ÅWL, Tomas Åsberg

Nytt spännande bostadsområde

Barnens perspektiv har stått i fokus i utformningen av Annedal. Resultatet är en trygg, säker och tillgänglig miljö som kryddats med en dynamiskt blandad arkitektur. Gångstråk och promenadvägar i Annedal har utformats för såväl cykelturer som avkopplande promenader med barnvagn. Här finns gott om grönområden, som den nya Annedalsparken med bevarad ekskog och plaskdamm, och Lönnebergaparken med amfiteater och fina pulkabackar.

Bostadsbutiken Stureplan Bostadsbutiken Stureplan Telefon: 08-782 11 11 E-post Adress: Stureplan 19, 111 45 Stockholm Öppettider:

Måndag–fredag 10–18
Lördag 11–15

Påskhelgen 18-21 april STÄNGT. Skärtorsdagen är öppet som vanligt.

I Bostadsbutiken får du mer information om pågående och kommande bostadsprojekt.
Vi har också 3D-modeller av bostadsprojekten Trekantens Terrass, Kvarnviken, Fiskartorpet, Laduviken, Kista Torn, Kajen 4 samt Kajen 5.

Välkommen in!

Bostadsbutiken Stureplan »

Fakta om projektet


Namn: Annedal områdesinformation
Kommun: Stockholm
Område: Bromma Annedal
Status: Säljstartat
Bostäder: 300 st om 1-5 rok
Tillträde:  Omgående
Pris: Ej fastställt
Avgift: Ej fastställt

Kontakt

Pia Björklund Pia Björklund Titel: Mäklare Företag: Skandiamäklarna Nyproduktion Telefon: 08-441 57 92 E-post

När bostaden i Annedal började kännas för liten valde Alexander och Helen att köpa en större i samma område. Läs deras historia i magasinet Entré.