Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder samt VIP-magasinet entré som utkommer fyra gånger per år.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

...

Slutsålt

Sjövikshöjden 5

Sjönära höjdarläge

Slutsålt
...

På den vackra höjden ovanför Liljeholmskajen med underbar utsikt över Södermalm bygger vi nu ytterligare 71 lägenheter. Här bor man naturskönt med underbar utsikt. Precis nedanför berget finns Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service.

Sjövikshöjden 5 får en spännande form som ramar in ett trevligt bostadsområde. Från flera av balkongerna, som vetter mot staden, får du goda utsikter mot Södermalm och Tantolunden.

Sjövikshöjden 5 är ett av våra digitala projekt, som innebär att vi inte trycker broschyrer eller bostadsfakta. Allt material finns att hämta här på webbsidan och du väljer själv vad du vill skriva ut på papper.


I närheten

... ...

Hus som sticker ut med sin arkitektur

Sjövikshöjden 5 är ett unikt hus som smälter in i sin miljö samtidigt som det sticker ut med sin arkitektur. Merparten av lägenheterna kommer vara helt genomgående, ha en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt dubbla balkonger.

Läs mer om bostäderna
... ...

Vida vyer, nära innerstad och Årstaviken

Närheten till vatten är påtaglig. Årstaviken ligger alldeles nedanför Sjövikshöjden och Södermalms silhuett avtecknar sig på andra sidan vattnet. Runt hörnet finns vackra promenadvägar och joggingspår som löper längs vattnet i utkanten av Årstaskogen.

Läs mer om närområdet
...

Sjövikshöjden 5 är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

...