Start » Bostäder » Stockholm » Stockholm » Liljeholmskajen » Sjövikshöjden 5

Sjövikshöjden 5

 • Sjönära höjdarboende

  Sjövikshöjden 5

 • Sjövikshöjden 5

  Skandinavisk form och stil

  Sjövikshöjden 5

 • Takterrass med odlingslådor

  Sjövikshöjden 5

 • Fyra huskroppar på höjden

  Sjövikshöjden 5

Sjönära höjdarläge

På den vackra höjden ovanför Liljeholmskajen med underbar utsikt över Södermalm bygger vi nu ytterligare 71 lägenheter. Här bor man naturskönt med underbar utsikt. Precis nedanför berget finns Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service. Till Södermalm promenerar man snabbt över via Årstabron. Sjövikshöjden 5 får en spännande form som ramar in ett trevligt bostadsområde.

Sjövikshöjden 5 är ett av våra digitala projekt, som innebär att vi inte trycker broschyrer eller bostadsfakta. Allt material finns att hämta här på webbsidan och du väljer själv vad du vill skriva ut på papper.

Planlösningar i Sjövikshöjden 5 »

Hus som sticker ut med sin arkitektur

Genom att dra nytta av omgivningarna blir Sjövikshöjden 5 ett unikt hus som smälter in i sin miljö samtidigt som det sticker ut med sin arkitektur. Merparten av lägenheterna kommer vara helt genomgående, ha en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt dubbla balkonger. Från flera av balkongerna som vetter mot staden får du goda utsikter mot Södermalm och Tantolunden.

Vida vyer och närkontakt med innerstaden

Närheten till vatten är påtaglig. Årstaviken ligger alldeles nedanför Sjövikshöjden och Söders silhuett avtecknar sig på andra sidan vattnet. Runt hörnet finns vackra promenadvägar och joggingspår som löper längs vattnet i utkanten av Årstaskogen.


Vid Liljeholmstorget finns det mesta man kan tänka sig i form av butiker och samhällsservice. Dessutom är det få platser i Stockholm som ligger så bra till när det gäller kommunikationer som Sjövikshöjden.

Sjövikshöjden får egen fotbollsplan och här finns även en äventyrspark för barnen.

Tryggt med nybyggt

När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

Sjövikshöjden 5 är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

Bostadsbutiken Liljeholmskajen Bostadsbutiken Liljeholmskajen Telefon: 08-782 14 22 E-post Adress: Sjöviksvägen 26 Öppettider:

Tisdag-torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

I Bostadsbutiken finns broschyrer och information om våra kommande projekt på Liljeholmskajen samt en arkitektmodell och 3D-modell över hela området.

Välkommen in!

Fakta om projektet


Namn: Sjövikshöjden 5
Kommun: Stockholm
Område: Liljeholmskajen
Status: Slutsålt
Energiklass: B
Bostäder: 71 st om 1-6 rok
Boarea:  34 - 129 m² 
Tillträde:  Kvartal 1, 2015 - Kvartal 3, 2015
Pris: 1.700.000 kr - 5.500.000 kr
Avgift: 2.900 kr - 7.300 kr
Exkluderat varmvatten
Inkluderat triple play

Kontakt

Gunilla Slättås Gunilla Slättås Titel: Mäklare Företag: Skandiamäklarna Nyproduktion Telefon: 08-441 57 05 E-post

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel. 

Nu börjar det roliga. Du ska utforma din bostad och välja färg, form och funktion som gör att du verkligen får det hem du drömt om. Här presenteras utbudet för JM Original samt de tillval som du kan välja.