Tännforsen

Tännforsen i Råcksta

Tännforsen består av 60 lägenheter i kommande Vällingby Parkstad i Råcksta. Här får du nära till Råcksta tunnelbanestation och naturen i Grimsta naturreservat, samt shopping och nöjen i Vällingby City.

De flesta lägenheter har balkong med utsikt mot två väderstreck. Huset är ett punkthus med 12 bostadsplan som får adressen Råcksta gårdsväg 28. Bostäderna är ljusa och välplanerade om  2-4 rum och kök, på 40–93 kvadratmeter. 

Exempel på lägenhet till salu i Tännforsen (52003) :

Exempel på 3:a i Tännforsen
Se alla lediga lägenheter i Tännforsen »

Snyggt och nybyggt

Flyttar du in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar.

Alla vitvaror finns på plats i det välplanerade köket från Myresjökök: rostfria vitvaror från Electrolux, mikrovågsugn, induktionshäll och helintegrerad diskmaskin ingår som standard. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare.

Nästan alla lägenheter kommer att få balkong som ligger i gavel. Här kommer du att kunna njuta av utsikten mot två väderstreck. Alla balkonger som vetter mot Jämtlandsgatan är inglasade.

Gym i huset

I Tännforsen blir det lätt att hålla träningsdisciplinen uppe - i entréplanet kommer Puls & Träning att starta ett nytt gym.

Nära till natur, shopping och nöje

På ena sidan ligger modevaruhuset Kfem och Vällingby City med 200 butiker, biograf och restauranger. På andra sidan finner du Grimsta naturreservat med motionsspår, cykelvägar och härlig skog. Här ligger en sjö, Råcksta träsk som man bland annat kan fiska i.

Vidare längs med Mälarens vatten möter du Kanaanbadet och flera båtklubbar, här finns även trevliga motionsspår som löper längs med vattnet.

Lär känna dina kvarter

Hur långt är det till matbutiken och var ligger närmaste park? På vår hotspot-karta kan du se ett urval av service, kommunikationer, aktiviteter och nöjen som finns i närområdet. Dessutom får du en bra bild av var allt finns i förhållande till din nya bostad.

Vällingby Parkstad

Kring 1300 nya bostäder, förskola, grundskola, livsmedelsbutik, gym och närservice kommer att finnas när stadsdelen står färdig 2018. Fyra hus står klara och är inflyttade och nästa inflyttningsfas är under 2014. Efter färdigställandet av Vällingby Parkstad blir Jämtlandsgatan, som löper alldeles utanför Tännforsen, områdets pulsåder.

Läs nyhetsbrev om Vällingby Parkstad »

Visste du att...

...Tännforsen är namnet på Sveriges största vattenfall? Det ligger i Jämtland, och har en total fallhöjd på 38 meter varav lodrät fallhöjd är 32 meter. Tillsammans med bredden på 60 meter ger detta en lodrät fallyta på 1920 kvadratmeter.

Mängden vatten som forsar fram varierar stort mellan årstiderna. Ett normalt år når vattenflödet sin toppnivå under maj-juni, då 400 kubikmeter vatten forsar över fallets nacke. Minst är det mellan december och februari, då Tännforsen istället täcks av en vacker isskrud. Högsta nivån som uppmätts under 1900-talet är 740 kubikmeter i sekunden. Det var under vårfloden 1995 och denna mängd skulle fylla Globen i Stockholm på 14 minuter.

Ingen av dessa imponerande siffror överträffar dock det enkla faktum att Tännforsen är en mycket vacker och mäktig upplevelse.

Tännforsen är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

Bostadsbutiken Stureplan Bostadsbutiken Stureplan Telefon: 08-782 11 11 E-post Adress: Stureplan 19, 111 45 Stockholm Öppettider:

Måndag–fredag 10–18
Lördag 11–15

I Bostadsbutiken får du mer information om pågående och kommande bostadsprojekt.
Vi har också 3D-modeller av bostadsprojekten Trekantens Terrass, Kvarnviken, Fiskartorpet, Laduviken, Kista Torn, Kajen 4 samt Kajen 5.

Välkommen in!

Bostadsbutiken Stureplan »

Fakta om projektet


Namn: Tännforsen
Kommun: Stockholm
Område: Vällingby Råcksta
Status: Säljstartat
Energiklass: B
Bostäder: 60 st om 2-4 rok
Boarea:  40 - 93 m² 
Tillträde:  Kvartal 2, 2014 - Kvartal 3, 2014 (Preliminärt)
Pris: 995.000 kr - 3.060.000 kr
Avgift: 3.000 kr - 5.100 kr
Storlek Till salu
3 rok 0 st
4 rok 0 st

Till prislistan »

Kontakt

Carina Lindahl Carina Lindahl Titel: Mäklare Företag: Nytt Hem Stockholm Telefon: 08-441 57 04 E-post

Här kan du stiga in över tröskeln på Tännforsen med hjälp av vårt bildspel.  

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel.