Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder samt VIP-magasinet entré som utkommer fyra gånger per år.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

...

Slutsålt

Sjönära

Skeppsbyggaren

Eriksbergsdockan

Slutsålt
...

SLUTSÅLT I SKEPPSBYGGAREN

Samtliga lägenheter i Skeppsbyggaren är nu slutsålda. Du som fortfarande är intresserad av bostad på Eriksberg kan hitta fler lägenheter i våra andra projekt Kvarnliden och Flaggskeppet.

Västra Eriksberg är ett av Göteborgs mest expansiva områden som stadigt växer med nya bostäder. Längst in på Dockans solsida bygger vi Skeppsbyggaren med 89 ljusa och moderna lägenheter. 

Husen i Skeppsbyggaren blir nio våningar höga och ligger alldeles vid de stora solbryggorna med utsikt över bockkranen och hamninloppet. Här byggs totalt 89 bostäder om 2-4 rum och kök om 46-141 kvadratmeter. Vid Eriksbergsdockan finns redan nu gym, inredningsbutiker, pizzeria, caféer, närbutik, chokladbutik och den mysiga kvartersrestaurangen Deliverket. I huset bredvid Skeppsbyggaren ligger det mysiga caféet Baka med nybakat stenugnsbröd och andra godsaker.

Situationsplan för Skeppsbyggaren.

I närheten

...
... ...

Byggnaderna

Med ett attraktivt läge på bästa kajplats i Eriksberg blir Skeppsbyggaren en ståtlig adress. Det nya hamnkvarteret omfattar två tegelhus om nio våningar som avslutas med varsin taklägenhet. Övriga lägenheter får antingen en stor uteplats eller balkong med goda utsikter som tar till vara på vattenläget.

Läs mer om byggnaderna
... ...

Bostadsväljaren

Klicka fram ditt boende i Skeppsbyggaren! Nu kan du klicka dig runt huset och hitta din drömbostad vid Eriksbergsdockan. Information om antal rum, boarea, pris, avgift visas samtidigt i listan bredvid.

Gå till Bostadsväljaren
... ...

Inredning

Skeppsbyggarens lägenheter får en modern och hållbar inredning som vilar på en grund av noggrant valda naturmaterial. Stramt och subtilt med fönsterbänkar i kalksten och en mattlackad ekparkett som bryter mot de vitmålade väggarna.

...

På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Pella Hedeby och Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

Gå till Hitta hem-bloggen
...