Mina sidorx

eller registrera dig för att spara bostäder permanent..

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder samt VIP-magasinet entré som utkommer fyra gånger per år.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

Planerat

Centralt

Kulan

Gamlestaden

Anmäl intresse

Viktig information till våra intressenter
Göteborgs stad arbetar för närvarande med detaljplanen för Kulan som medför fördröjning i planprocessen. I och med detta är det i dagsläget svårt att säga när och om detaljplanen kommer att antas. Vår förhoppning är att komma till säljstart och sedermera byggstart först under 2016. För frågor gällande detaljplanearbetet hänvisar vi till Stadsbyggnadskontoret.

Området kring Gamlestaden håller på att förvandlas till ett område med mycket liv och rörelse. Ett bostads- och handelskvarter växer fram med en blandning av affärer, kontor och bostäder. Till centrala Göteborg tar turen knappt 10 minuter med spårvagn eller bil.

Vi kommer att uppföra cirka 300 lägenheter med olika karaktär i området. Framförallt blir det nyproducerade lägenheter i flerbostadshus utmed Säveån. I SKF:s tegelbyggnad och gamla fabrikslokaler utvecklas en modern handelsplats med bevarad industrikaraktär. Här kommer en rad olika verksamheter att samverka i handelskvarteret Nya Kulan.

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

Bli VIP-kund
Nytt handelskvarter

I SKF:s gamla tegelfastigheter flyttar verksamheter in med en blandning av kläd- och livsmedelsaffärer, restauranger, kontor och mycket mer. Bostäderna kommer att ligga i utkanterna av handelskvarteret, lite avskilt men samtidigt nära till händelsernas centrum.

Smarta Kvadrat™

Ett hem ska ge dig all den komfort och funktion som du behöver. Oavsett om du väljer en tvåa eller en femrummare ska ditt hem erbjuda allt från välplanerade kök och badrum till bra förvaring. Vi kallar detta tankesätt för Smarta Kvadrat™. När du köper en lägenhet vill du självklart använda alla kvadrat som du har betalat för. Det har vi tänkt på när vi ritat din lägenhet. Tack vare Smarta Kvadrat™ formar vi lägenheten så att varenda vinkel och vrå har en funktion. Varje detalj ska bidra till att ge dig ett bekvämt och funktionellt boende.

Läs mer om Smarta Kvadrat™

Hitta hem-bloggen

På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Pella Hedeby och Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

Gå till Hitta hem-bloggen