Start » Jobb & Karriär

Jobb & Karriär

Hos oss sitter framgången i väggarna

Hus att trivas i, det är vad vår verksamhet i grund och botten handlar om. Oavsett om det gäller att bygga eller utveckla bostäder och stadsdelar. Men för att skapa trivsel åt andra måste vi trivas själva också.

Därför har JM en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. En kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Under Jobb&Karriär kan du läsa om olika yrken på JM, se vilka lediga jobb vi erbjuder för tillfället och ansöka direkt. Är du student finns information om praktik, examensjobb, traineeprogram med mera.

Välkommen till JM!

Jobba på JM

Kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång.
På JM finns många olika yrken både inom produktion, projektutveckling och på våra staber.

Studenter

Vill du vara med och bygga morgondagens samhällen då är JM rätt för dig. Vi har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar för dig som student.

Lediga jobb

Förra året anställde JM drygt 400 nya medarbetare. Våra lediga jobb annonseras på vår hemsida och det är också här du söker tjänsterna. Du är också välkommen att skicka en spontanansökan.

Trainee- och praktikantblogg

Följ JMs praktikant Martin Wahlstedt och trainee Martin Andersson i deras bloggar genom att klicka på länkarna nedan.

Praktikantbloggen

Traineebloggen

Inom ramen för Tekniksprånget erbjuder JM praktik för ungdomar som nyligen har gått ut gymnasiets naturvetenskapliga- eller tekniska program. Praktiken är fyra månader lång och startar två gånger om året.

Syftet med satsningen är att ge ungdomarna en möjlighet att få se och prova på hur det är att arbeta inom ingenjörsyrket samt uppmuntra dem att utbilda sig till ingenjörer.

JM bygger både bostäder och karriärer. Här berättar Johan Skoglund, vd på JM, om möjligheter och utmaningar med att jobba på JM.