Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

Hos oss sitter framgången i väggarna

Hus att trivas i, det är vad vår verksamhet i grund och botten handlar om. Oavsett om det gäller att bygga eller utveckla bostäder och stadsdelar. Men för att skapa trivsel åt andra måste vi trivas själva också.

Därför har JM en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. En kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Under Jobba på JM kan du läsa om olika yrken på JM, se vilka lediga jobb vi erbjuder för tillfället och ansöka direkt. Är du student finns information om praktik, examensjobb, traineeprogram med mera.

Välkommen till JM!

Lediga jobb

Förra året anställde JM drygt 200 nya medarbetare. Våra lediga jobb annonseras på vår hemsida och det är också här du söker tjänsterna. Du är också välkommen att skicka en spontanansökan.

Se vilka lediga jobb vi har för tillfället

Jobb på JM

Kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång. På JM finns många olika yrken både inom produktion, projektutveckling och på våra staber.

Här kan du läsa om olika yrken hos oss

Studenter

Vill du vara med och bygga morgondagens samhällen då är JM rätt för dig. Vi har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar för dig som student.

Läs om praktik, traineeprogram mm