Start » Bostäder » Linköping

Linköping

 • Södra Ekkällan

  Södra Ekkällan

  5 minuter till citypulsen

 • Södra Ekkällan

  Södra Ekkällan

  5 minuter till Trädgårdsföreningens lugn

 • Södra Ekkällan

  Södra Ekkällan

  11 minuter till föreläsningen på universitetet

Linköping

Säljstart och byggstart av Södra Ekkällan 3

JMs projekt Södra Ekkällan 2 och 3 börjar nu ta form. Försäljningen av Södra Ekkällan 3 som inleddes i mars går mycket bra och intresset för de kommande lägenheterna är stort. Bygget av etapp 2 har kommit långt och byggnationen av etapp 3 påbörjades i mars. Preliminär inflyttning i etapp 2 är första kvartalet nästa år och etapp 3 under tredje kvartalet. Välj vad som passar dig, vi är övertygade om att du hittar just ditt favoritläge i JMs Södra Ekkällan!

Välkommen att kontakta Stina Pettersson på SkandiaMäklarna idag, 013-36 49 92, som gärna berättar mer om JMs projekt i Södra Ekkällan och du kan även boka in en privat visning med Stina på en tid och dag som passar just dig.

Aktuella visningstider i Södra Ekkällan - Välkommen!

JMs projekt Södra Ekkällan etapp 2 och etapp 3 blir ett spännande och vackert U-format hus där solen och läget verkligen kommer till sin rätt! En vacker ochskyddad innergård öppen i väster ger dig som uppskattar kvällssolen en plats att trivas på. Morgonsol i öster och en värmande sol på söderbalkongerna under dagen. Många av lägenheterna i Södra Ekkällan 3 har dubbla balkonger så att du verkligen kan dra nytta av ljuset och värmen. Likaså har du ett skönt och skyddat solläge under dagen på innergårdsbalkongerna i Södra Ekkällan 2. På kvällen letar sig den värmande solen in på innergårdens vackra balkonger och uteplatser och ger dig många sköna och ljumma kvällar med familj och vänner.

Fördelar med JM och Södra Ekkällan för dig som söker det bekväma boendet
Södra Ekkällan 2 och 3 har många fördelar för dig som funderar på ett bekvämt och bekymmersfritt boende, här är några:

 • Balkonger och uteplatser i Södra Ekkällan får ett fantastiskt läge att ta vara på den värmande solen
 • Innergården i ett ljust och skyddat västerläge.
 • Närheten till Linköpings city och Universitetet
 • Ett varmt garage under huset. Ta hissen direkt till din bil.
 • Individuell varmvattenavsläning i varje lägenhet. Betala bara för det varmvatten som du själv förbrukar.
 • Närhet till träningen på Friskis & Svettis och matinköpen på Coop Extra.


JMs Trygghetspaket. Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet och vi på JM vill att det också ska vara en trygg affär. Därför har JM tagit fram Trygghetspaketet som innebär att du som kund till JM har möjlighet att ansöka om Dubbelt Boendekostnadsskydd samt Tillträdesskydd med uppskjutet tillträde för att din investering ska landa mjukt. Läs mer om JMs Trygghetspaket här.Att köpa nytt. Som en av Nordens ledande bostadsbyggare med över 60 års erfarenhet av husbyggande har vi på JM skaffat oss en gedigen kunskap av att skapa hem där människor trivs och vill bo. Vi säljer nyproducerade bostäder. Det är stor skillnad på nyproduktion och begagnat, och när du tittar närmare på våra bostäder kommer du att märka skillnaden på materialval och möjligheten att påverka inredningen. Läs mer om fördelarna med nyproduktion och välkommen att se mer på nästa visning!

JM är sedan drygt femton år en etablerad byggherre i Linköping med många lyckade och uppskattade projekt och nöjda kunder. Kanberget, Gottfridsberg, Valla, Hagaberg och Södra Ekkällan är exempel på projekt som rönt mycket uppmärksamhet och där boende idag trivs och har sin hemvist. Inflyttningen i JMs senaste färdigställda projekt Valla Stadsvillor Blåklinten har nyligen avslutats där vi hoppas och tror att de boende verkligen ska trivas!

Kom och upplev en nyproducerad bostad med alla dess fördelar, inget mer renovera bara bo och leva. Södra Ekkällan är en skön plats för livet - Välkommen hem!

Södra Ekkällan 2

En skön plats för livet

Södra Ekkällan 2 är JMs andra etapp i Södra Ekkällan och bildar den norra delen av det U-formade huset med totalt 70 lägenheter om 2-5 rok (51-118,5 kvm). Garage i källaren och en upphöjd grönskande innergård i soligt västerläge ger dig ett boende utöver det vanliga. Vi har idag bokat hälften av lägenheterna i Södra Ekkällan 2 men vi har fortfarande flera underbara lägenheter i olika storlekar kvar till dig som är intresserad av ett stilfullt och bekymmersfritt boende med inflyttning från och med januari 2015.

Södra Ekkällan ligger med sitt fantastiska läge söder om Universitetssjukhuset både nära Linköpings city och har ändå naturen in på knuten. Läs mer om Tinnerö Eklandskap, granne med Södra Ekkällan, bland länkarna till höger på sidan.

Passa på att boka en privatvisning idag med Stina Pettersson på SkandiaMäklarna, 013-36 49 92. Välkommen!

Södra Ekkällan 3

En skön plats för livet

Södra Ekkällan 3 är JMs tredje etapp i Södra Ekkällan och bildar den södra delen av det U-formade huset med totalt 70 lägenheter om 2-5 rok (51-118,5 kvm). Dubbla balkonger i flera av lägenheterna ger ett soligt söderläge samtidigt som du kan njuta av lugnet på den upphöjda och grönskande innergården. Givetvis kan du även i denna etapp ta hissen direkt ner till garaget och en varm bil.

Södra Ekkällan ligger med sitt fantastiska läge söder om Universitetssjukhuset både nära Linköpings city och har ändå naturen in på knuten. Läs mer om Tinnerö Eklandskap, granne med Södra Ekkällan, bland länkarna till höger på sidan.

Välkommen att kontakta Stina Pettersson på SkandiaMäklarna, 013-36 49 92, så berättar vi mer om JMs projekt i Södra Ekkällan.

Följ JMs bygge i Södra Ekkällan

Bygget av JMs Södra Ekkällan 2 är i full gång och du kan här se vad som händer på byggplatsen och hur huset växer fram. Vi kommer att uppdatera med jämna mellanrum. Nya bilder tagna i mars har nu lagts till i bildserien. Mycket nöje!

Sätt själv din egen prägel på lägenheten med JMs inredningsval

I våra nybyggda bostäder får du möjlighet att göra dina egna färg-, material- och utrustningsval. Väljer du en begagnad bostad istället krävs det oftast en renovering för att du ska trivas.

Vi vet att våra kunder gärna vill sätta sin prägel på den nya bostaden, därför är vårt mål att du som kund så tidigt som möjligt ska kunna påverka din bostad i så stor utsträckning som möjligt

Bli inspirerad på jm.se

På JMs hemsida strävar vi efter att du ska finna tips och få idéer till hur du kan forma ditt eget drömboende.

Hållbarhet och lågenergihus

Bättre isolerade väggar och energieffektivare fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning är JM-standard i Sverige sedan 2008. De första projekten stod klara för inflyttning under hösten 2009.

All projektering av bostäder som JM initierat i Sverige sedan 2008 har skett utifrån JMs koncept för lågenergihus. Lågenergihus är hus som väsentligt underskrider myndigheternas gällande krav för energibehov under driftsskedet. Vi har energieffektivt klimatskal (väggar, fönster, tak och golv) och genomtänkta installationslösningar, bland annat återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvatten.

Vad blir din boendekostnad? Testa Swedbanks bolånekalkylator.

Räkna på din boendekostnad. Ett bostadsköp är ett långsiktigt åtagande och din ekonomi ska förbli sund oavsett ränte- och konjunkturläge. 

I projektet Södra Ekkällan 2 samarbetar JM med Swedbank och vi rekommenderar dig varmt att läsa mer om bostadslån nedan och att testa Swedbanks enkla och smidiga kalkylator för boendekostnad.

Läs mer om bostadslån hos Swedbank

Räkna på din boendekostnad

Kontakt

Stina

Stina Pettersson

Titel: Mäklare

Företag: Skandiamäklarna

Telefon: 013-36 49 92

E-post

Cykla till city och Universitetet på några minuter!

Har du tänkt på hur nära det är från JMs projekt i Södra Ekkällan till citykärnan i Linköping och till Universitetet i Valla? Följ cykelvägen på länkarna nedan och se hur snabbt du kommer till innerstan och till Universitetet på cykel!

(Testet gjordes på en treväxlad damcykel av äldre modell i normalt cykeltempo)

Följ cykelvägen längs Tinnerbäcken till citykärnan!

Följ cykelvägen till Universitetet i Valla!

Är du nyfiken på hur solen når fram till den lägenhet du är intresserad av i Södra Ekkällan 2 och 3? Nu har vi ett verktyg framme där du enkelt klickar dig fram till hur solen når fram vid olika tider på dagen.

Välkommen att testa JMs solstudie!

(Applikationen fungerar nu även med webbläsare Explorer 8)

Återigen, för femte året i rad, har vi Sveriges nöjdaste bostadskunder.

Detta enligt undersökningsföretaget Prognoscentret. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till våra kära kunder. Det är ju tack vare er; att vi har fått lyssna på önskemål, synpunkter och förslag, som vi vet hur man verkligen bygger trivsel. 

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

JM i Linköping erbjuder dig att bli JM VIP kostnadsfritt ett år!

Skriv ut VIP-blanketten här och skicka eller mejla den till JM Linköping idag eller kontakta Stina Pettersson på SkandiaMäklarna, 013-36 49 92, för mer information.

Välkommen hem!

UR INNEHÅLLET. Nyinflyttade: Centrumliv i Täby. Vårt kvarter: Stans nyaste sjöutsikt - Hornsbergs strand. Guiden: Maxa förvaringen i ditt JM-kök. Mentor Sverige: JM och Mentor bygger en ljusare framtid för ungdomar. Favoriten: Bakom Magasinets anrika tegelfasad finns toppmoderna JM-bostäder. JM just nu: Stockholm Lighthouse på Kvarnholmen i Nacka liknar ingenting annat.

Nästa nummer kommer i brevlådan till våra VIP-kunder omkring den 6 maj 2014.

Har du frågor eller synpunkter?

Har du frågor om JM eller kanske har synpunkter på vår hemsida för JM Linköping så är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka gärna ett mail så återkommer jag inom kort.

Tack på förhand!

Michael Widén
Marknadsansvarig