Start » Om JM » Nyhetsrum

Nyhetsrum

Vad betyder JMs rekommendation om progressiva avskrivningar till sina bostadsrättsföreningar?

2014-02-24 | Publicerad i: övrigt

Den senaste tiden har frågan om progressiv respektive linjär avskrivning för bostadsrättsföreningar uppmärksammats i media. JM har i enlighet med praxis använt sig av progressiv avskrivning, vilket vi anser vara bättre än linjär avskrivning. Bokföringsnämnden har nu ärendet för utredning. Nedan besvarar JM ett antal frågor som har med avskrivningar för bostadsrättsföreningar att göra.

Läs mer...
Taggar: JM

Bäst NKI – igen och igen!

2014-02-20 | Publicerad i: bostäder, övrigt, pressmeddelande

För femte året i rad har JM bostadsutvecklingsbranschens nöjdaste kunder. JM mottog idag utmärkelsen ”Årets nöjdaste kunder 2013”. Enligt Prognoscentrets undersökning får JM ett NKI (Nöjd Kund Index) på 77 av 100 möjliga poäng. Branschindex uppgår till 74. I år mottog vi även priset för "Projektet med nöjdaste kunder".

Läs mer...

Konsten kommer till Sockerbruket, Lund

2014-01-29 | Publicerad i: inspiration, övrigt

I samarbete med JM visar sex konstnärer från konstnärskollektivet Paviljong 5 sina arbeten i en JM-lägenhet på översta våningen i projektet Sockerbruket i Lund. Vernissage söndag 2 februari klockan 14–15.

Läs mer...

Sammanfattning av JMs Bodag

2013-10-15 | Publicerad i: bostäder, inspiration, miljö

Onsdagen den 9 oktober samlade JM representanter från näringslivet, kommuner, kommuntjänstemän och politiker för ett dagslångt seminarium i Näringslivets Hus för att gemensamt finna svar på brådskande frågor.

Läs mer...

Vi bygger gärna den moderna staden. Men hur kommer man dit?

2013-10-08 | Publicerad i: bostäder, inspiration, miljö

JM arrangerar Bodagen onsdagen den 9 oktober i Stockholm. Drygt 200 deltagare kommer att få höra bland andra JMs VD Johan Skoglund, civil- och bostadsminister Stefan Attefall och Swedbanks VD Michael Wolf diskutera bostadsbyggande och infrastruktur.

Läs mer...

Vi har de nöjdaste kunderna - igen

2013-02-21 | Publicerad i: övrigt

För fjärde året i rad bor bostadsutvecklingsbranschens nöjdaste kunder hos JM. För detta mottog vi idag utmärkelsen ”Årets nöjdaste kunder 2012”. Enligt Prognoscentrets undersökning får JM ett NKI (Nöjd Kund Index) på 76 av 100 möjliga poäng. Branschindex uppgår till 72.

Läs mer...

JMs projekt tillsammans med Mentor och Sjumilaskolan

2013-01-21 | Publicerad i: övrigt

Se filmen från Sjumilaskolan i Göteborg där eleverna under ett år planerat, ritat och byggt sitt nya ”chillrum”. Projektet är ett samarbete mellan JM, elever, lärare och Mentor Sverige. Syftet är att eleverna ska få insikt i hur en del av världen och arbetslivet utanför skolan fungerar och den praktiska verkligheten ska integreras i skolans teoretiska ämnen.

Läs mer...

Nu söker vi traineer

2012-12-14 | Publicerad i: arbeta hos JM

Nu söker vi talanger till vårt traineeprogram inom projektutveckling som startar i augusti 2013. Med traineeprogrammet vill vi säkra vår långsiktiga ledarförsörjning och målet är att under två år ge cirka 10 nya traineer de bästa förutsättningarna för att sedan kunna fortsätta sin resa inom JM.

Läs mer...

Sjumilaskolans elever inviger sitt nya rum

2012-12-04 | Publicerad i: övrigt

Idag invigde högstadieelever från Sjumilaskolan sitt nya ”chillrum”, som de själva planerat, ritat och byggt på under ett år. Syftet har varit att, i samarbete med JM och Mentor, öka studiemotivationen och skapa ökat engagemang.

Läs mer...

Med beröm godkänt för JM Entreprenad

2012-11-26 | Publicerad i: övrigt

Den 16 november delade Sveriges Arkitekter ut sina årliga arkitekturpriser och Hornsbergs strandpark tog hem Sienapriset (priset för bästa landskapsarkitektur). JM Entreprenad, Anläggning, har gjort gata, mur och finplanering.

Läs mer...
« 1 2 3 4 5 »

Bilder

Laddar ned bilder...

Alla bilder på Flickr Flickr

Filmer

Loading...

Presskontakt

Anders Stålhammar, Kommunikationschef/Pressansvarig
Tel/mobil: 08-782 19 18
E-post:
anders.stalhammar@jm.se