Mina sidorx

eller registrera dig för att spara projekt permanent.

X

Bli VIP-kund

Bli VIP-kund och få förtur till alla JMs och Borätts nya bostäder samt VIP-magasinet entré som utkommer fyra gånger per år.

Registrera dig här

Du har inte sparat några projekt ännu

 • ...

  JMs webb nominerad till designpris

  nyhet 2014-09-08

  JMs nya webb har blivit nominerad till Svenska Designpriset och har kvalat sig vidare till final.

  Läs mer
 • 29apr '14

  Vad betyder JMs rekommendation om progressiv avskrivning i bostadsrättsföreningar?

  nyhet

  Den senaste tiden har frågan om progressiv respektive linjär (rak) avskrivning för bostadsrättsföreningar uppmärksammats i media. Nu har BFN klargjort att progressiv avskrivning av byggnader inte är en tillämplig avskrivningsmetod, varför bostadsrätts-föreningar fr.o.m. 2014 måste tillämpa linjär avskrivning. Nedan svarar JM på ett antal frågor avseende avskrivningar.

 • ...
  20feb '14

  JM har de nöjdaste kunderna för femte året i rad

  nyhet

  För femte året i rad har JM bostadsutvecklingsbranschens nöjdaste kunder. JM mottog idag utmärkelsen ”Årets nöjdaste kunder 2013”. Enligt Prognoscentrets undersökning får JM ett NKI (Nöjd Kund Index) på 77 av 100 möjliga poäng. Branschindex uppgår till 74. I år mottog vi även priset för "Projektet med nöjdaste kunder".

 • ...
  29jan '14

  Konsten kommer till Sockerbruket, Lund

  nyhet

  I samarbete med JM visar sex konstnärer från konstnärskollektivet Paviljong 5 sina arbeten i en JM-lägenhet på översta våningen i projektet Sockerbruket i Lund. Vernissage söndag 2 februari klockan 14–15.

 • ...
  15okt '13

  JMs bodag 2013 - Sammanfattning av dagen

  nyhet

  Onsdagen den 9 oktober samlade JM representanter från näringslivet, kommuner, kommuntjänstemän och politiker för ett dagslångt seminarium i Näringslivets Hus för att gemensamt finna svar på brådskande frågor.

 • ...
  08okt '13

  JMs Bodag 2013 - boende och infrastruktur

  nyhet

  JM arrangerar Bodagen onsdagen den 9 oktober i Stockholm. Drygt 200 deltagare kommer att få höra bland andra JMs VD Johan Skoglund, civil- och bostadsminister Stefan Attefall och Swedbanks VD Michael Wolf diskutera bostadsbyggande och infrastruktur.

 • ...
  21feb '13

  Vi har de nöjdaste kunderna - igen

  nyhet

  För fjärde året i rad bor bostadsutvecklingsbranschens nöjdaste kunder hos JM. För detta mottog vi idag utmärkelsen ”Årets nöjdaste kunder 2012”. Enligt Prognoscentrets undersökning får JM ett NKI (Nöjd Kund Index) på 76 av 100 möjliga poäng. Branschindex uppgår till 72.

 • 21jan '13

  JMs projekt tillsammans med Mentor och Sjumilaskolan

  nyhet

  Se filmen från Sjumilaskolan i Göteborg där eleverna under ett år planerat, ritat och byggt sitt nya ”chillrum”. Projektet är ett samarbete mellan JM, elever, lärare och Mentor Sverige. Syftet är att eleverna ska få insikt i hur en del av världen och arbetslivet utanför skolan fungerar och den praktiska verkligheten ska integreras i skolans teoretiska ämnen.

 • ...
  14dec '12

  Nu söker vi traineer

  nyhet

  Nu söker vi talanger till vårt traineeprogram inom projektutveckling som startar i augusti 2013. Med traineeprogrammet vill vi säkra vår långsiktiga ledarförsörjning och målet är att under två år ge cirka 10 nya traineer de bästa förutsättningarna för att sedan kunna fortsätta sin resa inom JM.

 • 04dec '12

  Sjumilaskolans elever inviger sitt nya rum

  nyhet

  Idag invigde högstadieelever från Sjumilaskolan sitt nya ”chillrum”, som de själva planerat, ritat och byggt på under ett år. Syftet har varit att, i samarbete med JM och Mentor, öka studiemotivationen och skapa ökat engagemang.