Start » Om JM » Nyhetsrum » Här bor Sveriges nöjdaste kunder

Här bor Sveriges nöjdaste kunder

2012-02-23 | Publicerad i: pressmeddelande Taggar: kunder , kundnöjdhet , nki , nöjdaste kunder

(Bilden: Emil Norén, platschef och Sven Olsson, projektledare på det vinnande projektet Trädgårdsmästaren i Malmö) I konkurrens med branschens största aktörer mottog JM idag utmärkelsen "Årets nöjdaste kunder 2011". Det är tredje året i rad som JM, enligt Prognoscentrets undersökning, har branschens högsta NKI (Nöjd Kund Index). I år steg NKI till 77 av 100 möjliga poäng. Branschsnittet ligger på 72. Allra nöjdast är man i projektet Trädgårdsmästaren i Malmö där man erhöll Sveriges enskilt högsta NKI på 86 poäng.

- Ett stort tack dels till våra kunder för det fortsatt fina förtroende de visar oss, dels till mina medarbetare som gjort - och gör - ett fantastiskt jobb, säger Johan Skoglund, VD på JM! Vi kommer att stå på tå för att även fortsättningsvis kunna erbjuda våra kunder branschens bästa kunddialog och -service.

 

Prognoscentret har för tredje året i rad mätt kundnöjdheten i bostadsutvecklingsbranschen på uppdrag av de ledande aktörerna i branschen. I år ökade JM sitt NKI från 75 till 77 av 100 möjliga poäng. Enskilt bästa projekt i Sverige utsågs till Trädgårdsmästaren i Malmö med ett NKI på 86, tätt följt av projekten Sköntorpshöjden och Strandparken 3, Stockholm, bägge med ett NKI på 84. Undersökningen görs av Prognoscentret AB.

Bilder

Laddar ned bilder...

Alla bilder på Flickr Flickr

Filmer

Loading...

Presskontakt

Anders Stålhammar, Kommunikationschef/Pressansvarig
Tel/mobil: 08-782 19 18
E-post:
anders.stalhammar@jm.se