JM does not take responsibility for the translation

Inredning

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning.

En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. Fönsterbänkar i natursten tillför ett vilsamt och gediget uttryck.

Om du bokar en bostad i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel och handplocka detaljer ur vårt inredningssortimen - här finns flera attraktiva, kostnadsfria alternativ att välja mellan.

OM JM ORIGINAL

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad.

Inredningsväljare

I vår inredningsväljare (kräver Adobe Flash) kan du se JM Original samt byta till de kostnadsfria inredningsval vi erbjuder i ett kök och i ett badrum.

Övriga inredningsval

Utöver JM Orginal finns ett prissatt inredningssortiment. Alla aktuella alternativ presenteras i katalogen Inredningsval som du hittar på sidan för respektive projekt. Där hittar du bland annat trä- och naturstensbänkskivor, alternativa vitvaror, fläktkåpor, kakel och klinker.

Tommy, en av JMs inredningsansvariga, berättar mer i filmen nedan om JM Original och inredningsval.

Du kan få undertexter på svenska eller engelska genom att klicka på inställningar i filmfönstret.
To view with subtitles in English or Swedish, please change settings in the video.

SÅHÄR GÖR DU DINA INREDNINGSVAL

Under några dagar ska du välja rätt inredningsdetaljer till ditt nybyggda hem. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val. Filmen nedan beskriver hur hela processen går till när du ska göra ditt inredningsval. 

Du kan få undertexter på svenska eller engelska genom att klicka på inställningar i filmfönstret.
To view with subtitles in English or Swedish, please change settings in the video.

Jämför bostäder