JM does not take responsibility for the translation

Inredningsval

JM har byggt bostäder i 70 år. Vi har lärt oss att identifiera vad som skapar ett tidlöst men samtidigt uppdaterat hem som fungerar varje dag, året om.

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Originalvalen står för en genomtänkt helhet där alla detaljer stämmer fint ihop och skapar en röd tråd i ditt hem.

En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. Fönsterbänkar i natursten tillför ett vilsamt och gediget uttryck. Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i JM Original.

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment.

Övriga inredningsval

Till ditt JM Original finns flera attraktiva, kostnadsfria alternativ att välja mellan. Dessutom finns ett prissatt inredningssortiment. Alla aktuella alternativ presenteras i katalogen Inredningsval. Där hittar du bland annat trä- och naturstensbänkskivor, alternativa vitvaror, fläktkåpor, kakel och klinker.

Så här gör du dina inredningsval

Du kan få undertexter på svenska eller engelska genom att klicka på inställningar i filmfönstret.
To view with subtitles in English or Swedish, please change settings in the video.

Under några dagar ska du välja rätt inredningsdetaljer till ditt nybyggda hem. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val. Se vår film här om hur hela processen går till när du ska göra ditt inredningsval.

Jämför bostäder