JM does not take responsibility for the translation

Helkaklade badrum

Med JM Original får ditt badrum en harmonisk bas. Vackra och lättskötta klinkergolv och helkaklade badrumsväggar med kakel av större storlek i liggande sättning ger en fräsch och praktisk grund. Badrummen har duschvägg i klarglas och en handdusch med ett reglerbart munstycke. Större bostäder har ofta dubbla badrum, varav ett kan rymma ett badkar.

De kaklade ytorna ger rummen en gedigen och väldesignad känsla. Oavsett vilken som är din favoritfärg, är ett tips att låta badrummets väggar och golv hålla en neutral ton. Kakel och klinker är ett tåligt ytskikt som ska hålla i många år. Det finns flera kostnadsfria alternativ, men även ett flertal varianter i tillvalssortimentet, för att du ska hitta en kombination som passar dig.

Tvättställ med kommod

Under tvättstället finns en kommod som effektivt rymmer dina parfymer, tandborstar, bomullspads och toalettpapper. I kommoden finns också dubbla eluttag. Tvättställsblandaren är en engreppsblandare i modern design.

Tvättutrustning och torkställningen John

Du som bor i en JM-bostad kan glädjas åt att ditt badrum får samma funktionalitet som en egen tvättstuga, med tvättmaskin och torktumlare – eller, om du bor på färre kvadrat – en kombimaskin. En praktisk arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring finns i alla badrum, oavsett storlek.

I närheten av din dusch och tvättmaskin finns även JMs egenhändigt framtagna torkställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har över tio meters torklängd och är flexibel med flera olika lägen.

I webbshopen hittar du all nödvändig information om torkställningen och hur du köper den.

För att göra din beställning ska du ange kampanjkod: VIP-kund.


Till webbshopen

Jämför bostäder