JM does not take responsibility for the translation

Förvaring

I din blivande JM bostad kommer det att finnas gott om förvaring. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare inredda med flexibel inredning som du enkelt kan komplettera, allt efter dina behov. I förekommande fall får du garderob, linneskåp eller städskåp från köksleverantören i ditt projekt.

Skjutdörrs­garderober och garderober

Vi vet vilken skillnad det gör i vardagen att ha bra förvaringsutrymmen. Utanför din lägenhet har du ett separat förråd för säsongsförvaring och sådana saker som du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i själva bostaden finns yteffektiva skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober som slukar allt som inte ska stå framme.

Inredning

Den flexibla inredningen i skjutdörrsgarderoberna och klädkammare gör att du kan komplettera ytterligare och anpassa garderobsinredningen efter dina behov med funktioner som fungerar bäst i din vardag – allt efter dina behov. Skjutdörrsgarderobernas dörrar är vita med profiler i matt silver.

Jämför bostäder