JM does not take responsibility for the translation

Förvaring

I din blivande JM bostad kommer det att finnas gott om förvaring. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare inredda med flexibel inredning som du enkelt kan komplettera, allt efter dina behov. I förekommande fall får du garderob, linneskåp eller städskåp från köksleverantören i ditt projekt.

Skjutdörrs­garderober och garderober

Vi vet vilken skillnad det gör i vardagen att ha bra förvaringsutrymmen. Utanför din lägenhet har du ett separat förråd för säsongsförvaring och sådana saker som du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i själva bostaden finns yteffektiva skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober som slukar allt som inte ska stå framme.

Inredning

Den flexibla inredningen i skjutdörrsgarderoberna och klädkammare gör att du kan komplettera ytterligare och anpassa garderobsinredningen efter dina behov med funktioner som fungerar bäst i din vardag – allt efter dina behov. Skjutdörrsgarderobernas dörrar är vita med profiler i matt silver.

Var-sak-på-sin-plats-tips

Rensa i röran och skapa goda vanor. Här hittar du JMs tips för att få en bättre ordning hemma:

- Rensa ut udda glas och tallrikar samt plastsaker som blivit fula.
- Sälj på nätet!
- Spar gåvor du inte vill ha och ge till någon annan.
- Låt grannar, släkt och vänner ärva.
- Häng upp koftan, stoppa räkningen i räkningslådan och muggen i diskmaskinen på en gång.
- Tänk på vad du ska förvara innan du köper nytt. Varför inte en sittvänlig kista med plats för familjens regnkläder i stället för en pall? Eller ett soffbord med låda för fjärrkontrollerna?
- Märk upp lådor, hyllor och tvättkorgar. En bild på till exempel en strumpa kan underlätta för småttingarna att hålla ordning på sakerna.
- Förvara skorna i sina originalkartonger, så slipper de dessutom skava mot varandra.
- Arkivera i källarförrådet! Märk kartongerna med logglista så ser du lätt när du senast var i just den lådan och rotade…
- Grundregeln: en sak in - en sak ut!

Jämför bostäder