JM does not take responsibility for the translation

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Efter 70 års erfarenhet av husbyggande har JM en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

Vi på JM säljer bara nyproducerade bostäder. Skillnaden mellan nyproduktion och begagnade bostäder är stor. När du tittar närmare på vårt utbud kommer du att märka den skillnaden på bland annat materialval och möjligheten att påverka inredningen.

Nästan aldrig budgivning

När du köper nybyggt är budgivning sällsynt. Det pris som ges vid första visningen är oftast det pris som bostadsrätten eller äganderätten kommer att kosta. Kostnaden för eventuella egna inredningstillval tillkommer.

Personlig prägel på din bostad

Våra bostäder är öppna, ljusa och luftiga. När vi inreder använder vi naturmaterial som klinker, kakel och trä.

Vi vet att våra kunder gärna vill sätta sin egen prägel på den nya bostaden, därför får du också möjlighet att göra dina egna färg-, material- och utrustningsval. 

 Mer om inredningsval

Så prissätter vi våra bostäder

JM arbetar med fasta priser på de bostäder vi säljer.

Priset sätts inför att försäljningen startar, vilket normalt sker 1½ till 2 år innan inflyttning. Varje enskild bostad inom en etapp eller ett projekt prissätts utifrån faktorer som:
• Bostadens läge och utformning
• Bostadens storlek och innehåll
• Lokal prisnivå för motsvarande bostäder
• Tillgång och efterfrågan på den lokala marknaden

Tillgång och efterfrågan på marknaden kan ibland förändras under den tid vi bygger och säljer bostäderna. Då kan vi behöva justera priset för enskilda bostäder på samma sätt som priser förändras på andrahandsmarknaden.

JMs metod för putsade fasader

JMs kunder kan känna sig trygga; under de cirka 20-talet år vi byggt med denna metod har vi inte haft några större problem. Men skulle det trots allt bli fel så tar vi hand om det.

 Läs mer om putsade fasader

Jämför bostäder