JM does not take responsibility for the translation

Välj på bostäder i tre olika koncept

Smarta kvadrat, Original och Premium

Alla gör vi ju olika prioriteringar här i livet. Högst upp på vår egen lista ligger att ge fler möjligheten att upptäcka känslan av nybyggt. Att erbjuda trivsel efter just dina önskemål och prioriteringar. Så välkommen till ett nytt sätt att välja bostad. Välkommen till Smarta kvadrat, Original eller Premium.

De första bostäderna i de nya koncepten kommer att kunna bokas från hösten 2017.

Smarta kvadrat

Det här konceptet bygger på den erkänt höga JM-kvaliteten men med mindre - men oerhört välplanerade - rum, samt färre inredningsval. Idealiskt för dig som kräver kvalitet, trivsel och bekvämlighet, men inte vill lägga för mycket energi och pengar på själva boendet. 

Se VR-visning av Smarta kvadrat

Original

Original är själva kärnan i vårt erbjudande, och det som gjort oss till den bostadsbyggare vi är idag. Här har varenda kvadratcentimeter en noga uträknad uppgift att fylla. Nämligen att göra din tillvaro så funktionell, bekväm och trivsam det bara är möjligt. Originalutförandet helt enkelt, och egentligen ingen nyhet för dig som redan känner oss.

Premium

Här pratar vi skräddarsydd trivsel, för dig som vill att hemmet ska spegla din stil och smak. Med genomgående exklusivitet när det gäller material, utrustning, service och inredningsval. Här ingår dessutom en personlig kundrådgivare som följer dig genom hela processen, ja faktiskt även efter att du har flyttat in. 

Se VR-visning av Premium

Vill du veta mer?

Är du intresserad av våra nya koncept så kan du bli VIP-kund. Då får du förhandsinformation och möjlighet att boka en bostad innan de erbjuds till allmän försäljning!

Läs mer och bli VIP-kund

Jämför bostäder