JM does not take responsibility for the translation

Välj på bostäder i tre olika koncept

Premium, Smarta kvadrat och Original

Vi vill ge fler möjligheten att upptäcka känslan av nybyggt och erbjuda trivsel efter just dina önskemål och prioriteringar. Därför har vi tre olika bostadskoncept att välja mellan; Premium, Smarta Kvadrat eller Orginal. 

Premium

Premiumbostaden har genomgående exklusivitet när det gäller material, utrustning, service och inredningsval. Här ingår dessutom en personal shopper som följer dig genom hela processen, även efter att du har flyttat in. 

Condor i Danderyd Centrum

Smarta kvadrat

Det här konceptet bygger på den erkänt höga JM-kvaliteten men med mindre - och oerhört välplanerade - rum. Idealiskt för dig som kräver kvalitet, trivsel och bekvämlighet, men inte vill lägga för mycket energi och pengar på själva boendet. 

 

Kvarteret IQ i Lund

Original

Original är själva kärnan i vårt erbjudande, och det som gjort oss till den bostadsbyggare vi är idag. Här har varenda kvadratcentimeter en noga uträknad uppgift att fylla. Nämligen att göra din tillvaro så funktionell, bekväm och trivsam det bara är möjligt. Originalutförandet helt enkelt, och egentligen ingen nyhet för dig som redan känner oss. 

Sök bostad

Jämför bostäder