JM does not take responsibility for the translation

Om JMs hyresbostäder

JM bygger bostäder för olika målgrupper och utifrån samhällets behov. Sedan 1945 har vi producerat allt från enskilda infill-projekt till kompletta stadsdelar. JM Hyresbostäder startades upp 2013 och är en viktig milstolpe vad gäller JMs satsning på hyresrätter.

Vi tar ansvar för hela projektutvecklingskedjan, från att vi lokaliserar lämplig mark, utarbetar detaljplaner tillsammans med kommunen, projekterar och bygger, till att vi förvaltar hyresbostäderna.

I JM Hyresbostäders verksamhet ingår även att bygga student- och ungdomslägenheter samt tillgänglighetsanpassade lägenheter för seniorer i samarbete med vårt dotterbolag Seniorgården. Med hyresbostäder för olika målgrupper bidrar JM till en nyanserad bostadskultur med ett långsiktigt samhällsengagemang.

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm AB.

Inredning med form, funktion och hållbarhet

Den fasta originalinredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår i hyran av din bostad. I hela lägenheten ligger en mattlackad ekparkett som samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer.

Köket är ljust och modernt med energisnåla vitvaror och gott om arbetsutrymme. Badrummet inreds med helkaklade väggar och tåliga klinkergolv, spegelskåp med lysrörsbelysning samt arbetsbänk och väggskåp tillåter goda förvaringsmöjligheter.

Övrig förvaring består av skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober. God formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan för oss på JM.

Jämför bostäder