JM does not take responsibility for the translation
Byggstartat

JM Hyresrätter

Stockholm / Sickla Nacka

Alphyddan student­bostäder

Här flyttar framtiden in

Alphyddan är ett 50 meter högt färgsprakande hus i Sickla med 93 moderna studentlägenheter. Här finns plats för såväl eget utrymme som social samvaro. Inflyttning planeras under andra kvartalet 2018.

Bo själv eller dela? Valet är ditt. I Alphyddan finns ettor i två olika storlekar med balkong till den största. Medan de större kompislägenheterna har tre sovrum och gemensamt kök/vardagsrum. Oavsett vilken typ du väljer är alla bostäder yteffektiva, ljusa och moderna. Bredband via fiber 700Mbit/s gör studielivet enkelt.

I Alphyddan skapas flera naturliga mötesplatser med bland annat en gemensam terrass på 16:e våningen. En mysig plats för umgänge, och dessutom med en fantastisk utsikt. På samma etage finns ett studierum som kan användas av alla boende.

Härifrån har du nära till såväl naturen som till nattlivet på söder. Hellasgården och Hammarbybacken liksom Sickla sjö ligger i närheten och det går snabbt att åka kommunalt till Slussen.

500 meter från Alphyddan finns Sickla köpkvarter med butiker, restauranger, biograf och gym. I anslutning till köpkvarteren ligger populära Dieselverkstaden med aktiviteter som musik, dans, klättring, teater och mycket annat.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna kommer att förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

I närheten

Kolla restider

  Ljusa och moderna bostäder

  Bostäderna i Alphyddan består av ettor i två storlekar där den större har balkong. Kompislägenheten har tre studentrum och gemensamt kök/vardagsrum. Oavsett storlek är lägenheterna yteffektiva, ljusa och moderna.

  Läs mer om byggnaden

  ETTELVA Arkitekter

  ”Ett punkthus som anpassar sig till befintlig bebyggelse, men ändå har ett nytt och eget uttryck.” Bakom den färgstarka arkitekturen står ETTELVA Arkitekter.

  Lätt att kombinera nöje med studier

  Här i Alphyddan bor du nära Sickla köpkvarter med biografer, restauranger och shopping men du kan även njuta av strandpromenader vid Sicklasjön eller ta buss till Nackas stora naturreservat Hellasgården. Saltsjöbanan och de många busslinjerna gör att det är enkelt och smidigt att åka till Slussen och därifrån vidare till Stockholms olika högskolor.

  Läs mer om närområdet

  Alphyddan är ett lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder