Planerat

JM Hyresrätter

Nacka / Sickla

Alphyddan student­bostäder

med Södermalm som granne

I citynära Sickla planerar JM att bygga ett punkthus som omfattar 93 studentlägenheter. Här skapas det ett yteffektivt boende med studenters behov i centrum. I dagsläget arbetar JM med tidig projektering för att påbörja produktion så snart bygglov beviljats. Produktion påbörjas kvartal ett, 2017.

I området Alphyddan bor du nära alla bekvämligheter med  både kommunikationer och service in på knuten. Istället för att spendera tid på långa resvägar får du istället tid över till studier och rekreation.

Förutom de tre olika typerna av ettor som erbjuds byggs även fyra stycken större kompislägenheter med tre sovrum och ett gemensamt kök. De funktionella lägenheterna, gemensamhetsytorna och takterrassen ger en hög boendekvalitet och med sitt höga läge får många lägenheter en trivsam utsikt över Stockholms inlopp.

I den absoluta närmiljön finns en liten fotbollsplan samt parkbänkar i den lummiga skogsdungen bredvid huset. På kort promenadavstånd hittar du Sickla köpkvarter med restauranger, affärer, biograf och gym. Till Stockholms mer centrala delar tar du dig snabbt med flertalet bussar eller Saltsjöbanan.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna kommer att förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Kolla restider

  Studiefrid med city runt knuten

  Här i Alphyddan, endast ett stenkast från Sickla köpkvarter, kan du njuta av såväl naturens som stadens alla fördelar. Du har Nacka åt ena hållet och innerstan omedelbart åt det andra.

  Studentliv i Skön miljö

  Alphyddan erbjuder ett rikt utbud av service och bekvämligheter i den absoluta närmiljön. Att ta sig till universitet, KTH eller andra lärosäten är smidigt då både bussar och Saltsjöbanan trafikerar området.

  Läs mer om Alphyddan

  Jämför bostäder