JM does not take responsibility for the translation
Dalénum hyresbostäder 2
Färdigställt

JM Hyresrätter

Lidingö / Dalénum

Dalénum hyresbostäder 2

Citynära vattenläge

Att bo i Dalénum på Lidingö innebär en direkt närhet till både vatten och kommunikationer. Här har vi skapat ett nytt kvarter med en stadsliknande känsla i en industrihistorisk miljö med naturen som granne och Stockholms centrum på nära avstånd.

Den nya stadsdelen rymmer över 1000 bostäder. Dalénum hyresrätter består av 97 lägenheter om ett till fem rum och kök och i stort sett alla lägenheter har egen uteplats eller balkong.

Bostadsområdet erbjuder förutom närhet till vatten och natur även restauranger och större matvarubutiker. I närheten finns Lidingöbanan som snabbt tar dig in till Stockholms centrala delar och för den som gärna färdas med båt tar SjöVägens pendlingsbåtar dig direkt från Dalénum till Nybrokajen. Dessutom lämpar sig området väl för trevliga långpromenader utmed vattnet och den slående utsikten över Stockholms inlopp.

Så förmedlas bostäderna

 Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Kolla restider

  Hyresrätt med hög standard

  JM bygger hus att trivas i och de nya lägenheterna i Dalénum har fått inredning av högsta kvalitet. Bostäderna är byggda för att användas i många år och har därför en neutral bas som ger dig en möjlighet att med personliga föremål skapa ditt personliga hem.

   Läs mer om byggnaden

  I naturnära stadsmiljö

  Lidingö andas frisk luft och motion och Dalénum är inget undantag. En vacker strandpromenad löper längs vattnet och grönskade parkmiljöer hittar du direkt utanför porten. Samtidigt skapas en stadskänsla i det nya kvarteret där gammal industribebyggelse blandas med nya bostäder.

   Läs mer om närområdet

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Dalénum hyresbostäder 2 är ett lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C 61 och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder