JM does not take responsibility for the translation
Havreflingan
Planerat

JM Hyresrätter

Järfälla / Söderdalen

Havreflingan

Kvadratsmarta hyreslägenheter

Söderdalen är en helt ny stadsdel som växer fram längs Bällstaån i södra Jakobsberg. Här bygger och förvaltar JM kvarteret Havreflingan bestående av 192 kvadratsmarta hyreslägenheter om ett till fem rum och kök, från 35 kvadratmeter upp till 106 kvadratmeter.

Havreflingan är ett hästskoformat hus med fasad i klassiskt tegel samt solceller på taket. Här bor du i vacker parkmiljö vid grönområden och vattenspeglar med gångavstånd till simhall, sporthall och idrottsanläggningar.

Järfälla kommun planerar för en förskola på bottenvåningen mot den privata innergården. För de boende kommer parkering i gemensamt garage att finnas, liksom 385 låsbara cykelplatser under tak.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna komemr att förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  Välkommen hem till Söderdalen

  Söderdalen

  Här växer ett helt nytt bostadsområde fram, mitt i gröna Järfälla. Med idrottshall, joggingspår och utegym runt hörnet är Söderdalen perfekt för dig som gillar aktiviteter och friluftsliv. Nära kommunikationer tar dig till Stockholm city under 20 minuter och i Jakobsbergs centrum och Barkarby handelsplats hittar du allt du kan behöva.

   Läs mer om Söderdalen

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Havreflingan är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder