JM does not take responsibility for the translation
Manegen
Byggstartat

JM Hyresrätter

Täby / Täby park

Manegen

Bo i ny stadsmiljö

Mitt i den nya stadsdelen Täby Park bygger JM kvarteret Manegen bestående av 128 hyresbostäder. Kvarteret uppförs nära vardagsservice, kollektivtrafik och med cykelavstånd till skogar och sjöar. Här kan du som hyresgäst bo i en hållbar bostad i levande stadsmiljö där omtanken om miljön är i centrum.

I det nya kvarteret finns lägenheter om ett till fem rum och kök. Bostäderna inryms i två flerbostadshus som blir fyra till sex våningar höga. Samtliga lägenheter kommer att få balkong eller uteplats.

På den gröna innergården skapar vi möjligheter för granngemenskap i form av en lekplats, ytor för fikastunder och umgänge. Här gör vi även lite extra plats för cyklar som är det självklara fordonet i Täby Park. De boende kommer att ha tillgång till gemensam cykelverkstad, cykel- och bilpool.

Med sitt centrala läge i hjärtat av Täby Park ligger bostäderna med Täby Centrum som granne. Stockholms innerstad nås med kollektivtrafik på cirka 15 minuter. Våra hyresbostäder är en av pusselbitarna i visionen som ska göra Täby Park till en levande stadsdel med framtiden i fokus.

­– Det här är ett modernt kvarter där du som hyresgäst kan leva bekymmersfritt, sunt och miljövänligt, säger Carl Hjertberg, projektledare vid JM Hyresbostäder.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  Välplanerade bostäder med grön innergård

  Hyresrätterna i det nya kvarteret fördelas på två byggnader som omsluter en grön och odlingsvänlig innergård. Här hittar du välplanerade och yteffektiva lägenheter, samtliga med balkong eller uteplats. Den fasta inredningen har valts ut särskilt av våra inredare utifrån hållbarhet och kvalitet.

   Läs mer om byggnaderna

  Täby - en kommun med många upplevelser

  Täby är en kommun som erbjuder många upplevelser, oavsett om du är intresserad av motion, friluftsliv eller områdets arv från vikingatiden. Här finns gott om skolor och barnomsorg, och kommunikationerna är mycket goda.

   Läs mer om Täby

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Jämför bostäder