JM does not take responsibility for the translation
Spaken
Byggstartat

JM Hyresrätter

Täby / Hägernäs

Spaken

Lägenheter i naturnära och lugn omgivning

I Hägernäs i Täby kommun bygger JM Hyresbostäder 136 hyresrätter fördelade på sju trapphus i ett lamellhus med varierande nivåer. Projektet är en naturlig utökning av det bestånd av framförallt bostadsrätter som under de senaste 10 åren vuxit fram i området. Produktionsstarten sker i oktober 2016, med första inflyttning andra kvartalet 2018.

Lägenheterna varierar från ett till fem rum och kök, samtliga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där fokus ligger på ljusinsläpp och sociala ytor. Med undantag för några få lägenheter finns uteplats eller balkong att tillgå, alla i söderläge. I likhet med JMs andra bostadsprojekt håller hyresrätterna hög standard med kakel och klinker i badrum och ekparkett i resten av bostaden.

Den stora gemensamma innergården erbjuder möjligheter till lek för barn, men även spel, lek och umgänge för vuxna.  Ett parkeringsdäck med ett garageplan planeras vid den gemensamma gården.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  02

  måndag

  juli

  2018

  Inflyttning andra porten

  Idag var det dags för inflyttning i port nummer två, kvarteret Spaken. Vi hälsar hyresgästerna välkomna till Sjöflygvägen 8! 

  Bo nära strandpromenad och grönområden

  Kvarteret Spaken byggs nära Hägernäs Strand, i anslutning till skola, idrottsplats, service och grönområden. Inom gångavstånd hittar du den sju kilometer långa strandpromenaden vid Stora Värtan som är flitigt besökt året om.

   Läs mer om närområdet

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Spaken är ett lågenergihus

   

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder