JM does not take responsibility for the translation
Byggstartat

JM Hyresrätter

Täby / Hägernäs

Spaken

Lägenheter i naturnära och lugn omgivning

I Hägernäs i Täby kommun planerar JM Hyresbostäder att bygga 136 nya hyresrätter fördelat på ett till fem rum och kök. Projektet är en naturlig utökning av det bestånd av framförallt bostadsrätter som under de senaste 10 åren vuxit upp i området. Produktionsstarten sker i oktober 2016.

I det naturnära och lugna området, med service och kommunikationer på bra avstånd, erbjuder Spaken ett bekvämt boende med närhet till det mesta. 

Fastigheten är placerad i nära anslutning till skola, idrottsplats, service och grönområden. Endast en kort promenadväg bort hittar du strandpromenaden vid Stora Värtan som är flitigt besökt under såväl vintertid, för skridskoåkning, som under sommaren då utbyggda bryggor och badplatsen bjuder in till ett dopp. Har du ärenden i Täby Centrum finns påfarten till E18 cirka 150 meter från bostaden.

JM bygger hus att trivas i och likhet med JMs andra bostadsprojekt håller hyresrätterna hög standard med kakel och klinker i badrum och ekparkett i resten av bostaden. Uteplatser och balkonger placeras i söderläge med utsikt mot vattnet. Den stora gemensamma innergården erbjuder möjligheter till lek för barn, men möjliggör även spel, lek och umgänge för vuxna.  Ett parkeringsdäck med ett garageplan planeras vid den gemensamma gården.

Så förmedlas bostäderna

Lägenheterna byggs i egen regi och kommer att förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Kolla restider

    Spaken är ett lågenergihus

    Alla våra hus har vattenburna uppvärmningssystem. Värmekälla är fjärrvärme eller el, kombinerad med värmepump. Det sparar energi och ger lägre uppvärmnings­kostnader, jämfört med exempelvis direktverkande elradiatorer.

    Bostäderna är utrustade med energisnål kyl och frys (klass A), ventilationssystemet är energisnålt och lågenergi­armaturer används i allmänna utrymmen.

    Stora fönsterytor ger ljusa bostäder, samtidigt är fönsterytorna ofta stora ”energibovar”. Därför är samtliga fönsterkonstruktioner i JM Hyresbostäders nya bostäder extra värmeisolerande.

    Jämför bostäder