JM does not take responsibility for the translation
Tjärtunnan
Färdigställt

JM Hyresrätter

Stockholm / Stureby

Tjärtunnan

Livskvalitet nära city

Längs trädplanterade kvartersgator på vardera sida om Tussmötevägen i Stureby har JM byggt fyra flerbostadshus som tillsammans omfattar 187 hyreslägenheter. Här bor du mitt i attraktiva Enskede, nära kommunikationer och grönområden.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Bostäderna varierar i storlek från ett rum och kök om cirka 40 kvadratmeter till fyra rum och kök om cirka 85 kvadratmeter. De fyra husen har ett underliggande garage, med fler parkeringsplatser på kvartersgatorna utanför.

Det södra kvarteret omfattar en huskropp om fem våningar med förskola i markplan, det norra kvarteret består av tre huskroppar om fem till sju våningar. Båda områdena har egen kvartersgata med vändplan och parkering.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

20

onsdag

juni

2018

Asfaltering på Mönsteråsgränd

Idag asfalteras det på Mönsteråsgränd i kvarteret Tjärtunnan. Just nu är det fokus på utvändiga markarbeten som asfaltering och justering av trottoarer. 

Hållbarhet och miljö

Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

 Läs mer om hållbarhet

Tjärtunnan är ett lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

 Läs mer om JMs lågenergihus

Jämför bostäder