JM does not take responsibility for the translation
Tjärtunnan
Tillträde

JM Hyresrätter

Stockholm / Stureby

Tjärtunnan

Livskvalitet nära city

Längs trädplanterade kvartersgator på vardera sida om Tussmötevägen i Stureby bygger JM fyra flerbostadshus som tillsammans omfattar 187 hyreslägenheter. Här bor du mitt i attraktiva Enskede, nära kommunikationer och grönområden.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Bostäderna varierar i storlek från ett rum och kök om cirka 40 kvadratmeter till fyra rum och kök om cirka 85 kvadratmeter. De fyra husen får ett underliggande garage, och fler parkeringsplatser kommer att finnas på kvartersgatorna utanför.

Det södra kvarteret omfattar en huskropp om fem våningar med förskola i markplan, det norra kvarteret består av tre huskroppar om fem till sju våningar. Båda områdena får egen kvartersgata med vändplan och parkering.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  20

  onsdag

  juni

  2018

  Asfaltering på Mönsteråsgränd

  Idag asfalteras det på Mönsteråsgränd i kvarteret Tjärtunnan. Just nu är det fokus på utvändiga markarbeten som asfaltering och justering av trottoarer. 

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Tjärtunnan är ett lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder