JM does not take responsibility for the translation
Tillträde

JM Hyresrätter

Stockholm / Stureby

Tjärtunnan

Livskvalitet nära city

Längs trädplanterade kvartersgator på vardera sida om Tussmötevägen i Stureby bygger JM fyra flerbostadshus som tillsammans omfattar 187 hyreslägenheter. Här bor du mitt i attraktiva Enskede, nära kommunikationer och grönområden.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Bostäderna varierar i storlek från ett rum och kök om cirka 40 kvadratmeter till fyra rum och kök om cirka 85 kvadratmeter. De fördelas på nio trapphus i fyra huskroppar, varav två är sammankopplade genom ett underliggande garage med 53 parkeringsplatser. Ytterligare 82 parkeringsplatser kommer att finnas på kvartersgatorna runt byggnaderna.

Det södra kvarteret omfattar en huskropp om fem våningar med förskola i markplan, det norra kvarteret består av tre huskroppar om fem till sju våningar. Båda områdena får egen kvartersgata med vändplan och parkering.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm AB.

I närheten

Kolla restider

  07

  tisdag

  mars

  2017

  En vintrig morgon på bygget

  Våren lyser med sin frånvaro så här i början av mars. De första källarväggarna är på plats och stommen till de kommande huskropparna är nästan klara. 

  Inredning med neutral bas

  Den noga utvalda inredningen ingår i hyran av din bostad. I hela lägenheten ligger ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt. Det moderna vita kaklet ovanför den grå arbetsbänken och de vita vitvarorna ger dig en neutral bas med möjlighet att skapa det hem just du vill ha.

  Badrummet är försett med vitt kakel och porslin som bryts av med ett grått klinkergolv. Spegelskåp med lysrörsbelysning samt väggskåp och arbetsbänk tillåter goda förvaringsmöjligheter. De mindre lägenheterna om ett till två rum och kök förses med dusch och de större lägenheterna utrustas med badkar.

  Attraktiv söderförort

  I attraktiva Stureby är det lätt att trivas. Här finns det mesta på bekvämt avstånd och goda kommunikationer gör det smidigt att resa till och från hemmet.

   Läs mer om Stureby

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Jämför bostäder