JM does not take responsibility for the translation
Byggstartat

JM Hyresrätter

Stockholm / Stureby

Tjärtunnan

Livskvalitet nära city

Längs trädplanterade kvartersgator på vardera sida om Tussmötevägen i Stureby planerar JM fyra flerbostadshus som tillsammans omfattar 187 hyreslägenheter.

Lägenheterna fördelas på nio trapphus i fyra huskroppar, varav två är sammankopplade genom ett underliggande garage med 53 parkeringsplatser. Ytterligare 82 parkeringsplatser kommer att finnas på kvartersgatorna runt byggnaderna. Samtliga hus har källarplan med bland annat förråd, tvättstuga och cykelförråd. Lägenheterna varierar i storlek från ett rum och kök på cirka 40 kvadratmeter till fyra rum och kök på cirka 85 kvadratmeter.

Exploateringen avser två tomträtter: den södra sidan som omfattar en huskropp om fem våningar med förskola i markplan samt den norra delen med tre huskroppar om fem till sju våningar. Båda områdena får egen kvartersgata med vändplan och parkering.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna kommer att förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm AB.

I närheten

Kolla restider

  Attraktiv söderförort

  I attraktiva Stureby är det lätt att trivas. Här finns det mesta på bekvämt avstånd och goda kommunikationer gör det smidigt att resa till och från hemmet.

  Läs mer om Stureby

  Första spadtaget

  Den 18 december 2014 togs första spadtaget för JM Hyresbostäder i Stureby. Det var idel leenden då Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård, biträdande borgarrådssekreterare Jennie Hansson Åkerlind, JMs VD Johan Skoglund och regionchef JM Hyresbostäder Per-Arne Jonsson invigde området.

  Jämför bostäder