JM does not take responsibility for the translation

INREDNINGSVAL

Det kan vara svårt att veta exakt hur din nya bostad kommer se ut när allt är färdigställt med material, färg och form. Därför är vi med dig hela vägen för att se till att du får ett hem där du ska trivas och må bra. Här beskriver vi processen, steg för steg:

Inredningsmöte

För att få råd och stöd när du gör dina inredningsval erbjuder vi dig möjligheten att träffa oss för ett personligt inredningsmöte. Inredningsansvarig i projektet kontaktar dig i god tid innan dina val behöver vara klara. Sedan går ni tillsammans igenom dina inredningsval och vårt originalutförande JM Original.

Inredningskatalog

När du bokat din bostad tilldelas du en projektspecifik inredningskatalog. I bostadens pris ingår originalutförande. 

Din beställning

Det är viktigt att du kontrollerar din beställning och ser att allting stämmer. Kontakta den inredningsansvariga som du varit kontakt med tidigare om något är fel. Beställningen är underlag till JMs leverantörer och måste innehålla korrekt information för att din bostad ska bli klar i tid. Därför är det inte möjligt att göra några ändringar i din inredning efter du har signerat din beställning.

Inredningsvisning

Innan det är dags att flytta in kommer du att bli inbjuden till en förhandsvisning av ditt nya hem.

Betalning

Efter godkänd beställning av dina inredningsval kommer JM skicka en faktura på 50 procent av den totala kostnaden. Resterande del faktureras senast på tillträdesdagen. Vid beställning för mindre än 10 000 kr faktureras hela beloppet direkt, detta gäller även för inredningsval av en äganderätt.

Kök

Tänk så ofta vi hamnar i köket. Läckert vardagsrum, härlig uteplats och tjusigt matsalsbord i all ära. Ändå är det i köket som vi gärna samlas och umgås, småpratar, läser läxor och självklart – lagar mat. Eftersom köket är lika mycket en social mötesplats som ett funktionellt rum inreder vi det därefter.

Läs mer om våra kök

Badrum

Vackra och lättskötta klinkergolv och helkaklade badrumsväggar med kakel av större storlek i liggande sättning ger en fräsch och praktisk grund. Badrummen har duschvägg i klarglas och en handdusch med ett reglerbart munstycke. Större bostäder har ofta dubbla badrum, varav ett kan rymma ett badkar.

Läs mer om våra badrum

Förvaring

Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare inredda med flexibel inredning som du enkelt kan komplettera, allt efter dina behov. 

Läs mer om förvaring

Jämför bostäder