JM does not take responsibility for the translation
Rensa och riv ut 2017 – in med 2018

Rensa och riv ut 2017 – in med 2018

Julhetsen har lagt sig och mellandagslugnet har förmodligen börjat infinna sig. Då kan det vara smart att rensa. Kanske är du typen som aldrig slänger utan sparar på hög? För att göra plats för de nya julklapparna, den stundande nyårsfesten och nya året kan det ändå vara bra att gå igenom lådor och skåp. Här ger vi dig 7 lästips på tema rensa och organisera som förhoppningsvis kan inspirera dig.

2017-12-26

Inled nya året med 7 livsförbättrande saker

Det är snart nytt år, så vad kan passa bättre än att också få en nystart i hemmet? Det finns mycket du kan göra med små medel för att skapa en härligare känsla hemma. Här är sju tips du kan ta till för att inleda ett trivsamt 2018.

Foto: Lars Strandberg
Foto: Lars Strandberg

Less is more – vågar du rensa ut 1000 saker

Konsumtionskarusell med nya trendiga prylar varje vecka. Mycket i samhället handlar om att köpa saker – teknik, kläder, leksaker – listan kan göras lång. Men här möter vi paret som går mot strömmen och har valt att skala ner och rensa ut för att må bättre.

4 supersmarta tips för din köksförvaring

För många redskap i lådan eller svårt att ha koll på vilka torrvaror som står längst in i skafferiet? Här är fyra smarta tips på hur du får bättre ordning i köksskåpen och på bänken.

Fixa fint i hallen – smarta tips för storfamiljen

Hallen ger gästerna ett första intryck och den ska gärna vara välkomnande och ombonad. Men hur lätt är det i storfamiljens hall där mössor, skor, jackor och skolväskor samlas i en enda röra? Per Carlsson, inredningsansvarig på JM, guidar dig till en snyggare hall.

Så löser du prylkaoset hemma 

Prylar dräller överallt, skohyllan är överfull och garderoben hotar att explodera. Det är dags att se över din förvaring. JMs inredare Marie Ramse ger dig de bästa tipsen för smart förvaring. ”Utnyttja de dolda utrymmena”, säger hon.

4 tips för smartare förvaring

Har du för många par skor som står framme? Växer klädhögarna? Då är det dags att rensa ut och stuva undan. Här är tipsen som skapar ordning och reda i klädkammare eller garderob.

Våga släng och rensa – 7 tips som gör det enklare

Paulina Draganja, som driver bloggen Förvaringsdrottningen delar med sig av sina bästa tips på hur man vågar göra sig av med saker och slänga det som inte används.

Inredningstips Vardagsrum Life-hacks
Relaterade artiklar

Jämför bostäder