JM does not take responsibility for the translation

JM Premium Danderyd

Nu startar försäljningen av fyra exklusiva premiumbostäder i Danderyd norr om Stockholm. Mer information, illustrationer och planlösningar kommer finnas tillgängliga från mitten av oktober. Som VIP-kund kan du anmäla förtur fram tills den 11 oktober.

Lägenheterna

JMs premiumbostäder kännetecknas av stora takterrasser, dubbla balkonger, hög takhöjd och exklusiv inredning med möjlighet till personliga val.

De första premiumbostäderna kommer att byggas i Danderyd Centrum och kommer att vara mellan 4-5 rum och kök, 114-140 kvadratmeter stora. Inflyttning är beräknad till 2020. 

Rummen är inredda med vackra tvåstavsparkettgolv i vitlaserad ek, extra höga innerdörrar och fönsterbräden i lyxigt stenmaterial.

Köket är noggrant utvalt med eleganta arbetsytor i komposit och väggskåp med touchbeslag. Vinkyl, vitvaror från Miele, helintegrerad diskmaskin och blandare från Vola ingår.

Badrummet är generöst tilltaget och utrustat med både badkar,  duschhörna och dubbla handfat. Det finns också ett mindre badrum med WC och duschhörna. Dessutom har våra premiumbostäder en separat tvättstuga.

-------------

4 september-11 oktober kan du som är VIP-kund anmäla förtur till våra premiumbostäder. 

Är du inte redan registrerad kan du fortfarande bli VIP-kund nu för att få förtur. Läs mer om alla steg i köpprocessen.

------------- 

Personal shopper

När du köper en premiumbostad av oss kommer en personlig kontaktperson följa dig genom hela processen, även efter att du har flyttat in.

Din personal shopper kommer hjälpa dig med saker som kan tänkas komma upp i samband med köp och flytt till den nya bostaden.

Det kan handla om inredning, möblering, hjälp vid flytten men också om hjälp med kontakt till rådgivning kring juridiska eller ekonomiska frågor.

Att bo i Danderyd

Läget är både centralt och grönt. För dig som uppskattar golf kan läget inte bli bättre, med Stockholms golfklubb som granne.

Premiumbostäderna är placerade på de två översta våningsplanen i det nya bostadskvarteret Condor invid Danderyds centrum. 

Danderyds centrum genomgår just nu en total förvandling, både arkitektoniskt och i utbud. Med en nyanlagd stadspark, vackra Edsviken med promenadstråk, badplatser samt Stockholms golfklubb blir Danderyds Centrum en oas – bara 15 min norr om city.

Affärer, service, restauranger och tunnelbana skapar dessutom en bekväm vardag.

Välkommen till Golfbanevägen och JM Premium!

Jämför bostäder