JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Kungsbacka / Kolla

Sandstenshusen

Radhus med egen trädgård

Vår sista etapp i Kolla Parkstad består av 17 radhus i bostadsrättsform, belägna i den sydvästra delen av området.

I Sandstenshusen kan du välja på 10 st välplanerade radhus om 117 kvm, 6 st kedjehus om 138 kvm eller det friliggande huset om 131 kvm. Husen byggs i två våningar om 5 r o k. Här kan du och din familj skapa ett trivsamt hem med fredagsmys i det öppna vardagsrummet, godnattsagor i de stora sovrummen och plats att skrubba bort gräsfläckar från såväl hud som kläder i husets badrum och tvättstuga. Några av husen har egen carport och andra parkering i  länga. Samtliga får en egen, utvändig redskapsbod för förvaring och en trädgård på husets baksida.

En ny stadsdel
Det som för några år sedan var en äng har idag vuxit till en helt ny stadsdel. Kolla Parkstad har allt som ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. Här bor du bredvid storslagna naturlandskap samtidigt som du endast har en kort promenad till Kungsbacka centrum och pendeltågsstationen.

Planerad säljstart för Sandstenshusen till våra VIP-kunder är hösten 2017. Passa på att registrera dig som VIP-kund här så du kan vara med och välja först.

 

I närheten

Kolla restider

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Köpa bostadsrätt

  När du köper en nybyggd bostadsrätt skiljer sig förfarandet något från hur det går till att köpa en begagnad bostad.

   Så här går köpet till, steg för steg.

  Bo med bostadsrätt

  Som bostadsrättshavare är du alltid knuten till medlemskap i en bostadsrättsförening. Det betyder att du har medinflytande över hur fastigheten ska skötas.

   Läs mer här

  Inredning

  När du köper en JM-bostad ingår en välkomponerad originalinredning i priset, som våra inredare tar fram unikt för varje bostadsprojekt. Med inredning menar vi i det här fallet ytskikt, snickerier, vitvaror, armaturer och i vissa fall även markplanering.

  JM Original väljs med omsorg. Den ska harmoniera med byggnadens arkitektur, bostadens utformning samt innehålla de kvalitéer du som kund efterfrågar. För dig som vill göra egna val finns också ett genomtänkt inredningsprogram där vi har valt ut produkter med god design, hög kvalitet och god prestanda.

   Läs mer om inredning

  Smarta Kvadrat™

  Ett hem ska ge dig all den komfort och funktion som du behöver. Oavsett om du väljer en tvåa eller en femrummare ska ditt hem erbjuda allt från välplanerade kök och badrum till bra förvaring. Vi kallar detta tankesätt för Smarta Kvadrat™. När du köper en lägenhet vill du självklart använda alla kvadrat som du har betalat för. Det har vi tänkt på när vi ritat din lägenhet. Tack vare Smarta Kvadrat™ formar vi lägenheten så att varenda vinkel och…

  Jämför bostäder