JM does not take responsibility for the translation
Sandstenshusen
VIP-försäljning

Kungsbacka / Kolla

Sandstenshusen

Småhus med egen trädgård

Sandstenshusen

KÖPANMÄLAN
16 september - 23 november kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas alla inkomna köpanmälningar och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Därefter kommer kvarvarande bostäder att erbjudas till allmän försäljning. I samband med detta publiceras prislistan här på webbplatsen.

Under hela VIP-perioden kan du fortfarande bli VIP-kund! Som VIP-kund får du möjlighet att boka dig för en lägenhet innan de släpps till allmän försäljning, och blir därefter inbjuden till en VIP-visning.

Läs mer och registrera dig som VIP-kund här.

I det sydvästra hörnet av Kolla Parkstad växer nu Sandstenshusen fram. Det är JMs sista småhuskvarter i stadsidyllen.

Kvarteret består av 17 hus i bostadsrättsform med tre olika utföranden: två olika sorters radhus och en friliggande villa. Här kan du och din familj ha mysiga filmkvällar i vardagsrummet, lekstunder i de stora sovrummen och härliga kvällar tillsammans i er egna trädgård

Barnvänlig miljö
Alla Sandstenshusen får en egen trädgård med rymligt trädäck intill vardagsrummet. Oavsett om du sitter ute på en solstol eller under en filt i soffan så har du bra översikt över barnens lek i trädgården. Trehjulingar och spadar kan du sedan stuva undan i ditt uteförråd.

En ny stadsdel
Det som för några år sedan var en äng har idag vuxit till en helt ny stadsdel. Kolla Parkstad har allt som ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. Här bor du bredvid storslagna naturlandskap samtidigt som du endast har en kort promenad till Kungsbacka centrum och
pendeltågsstationen.

I närheten

Kolla restider

  Bo med bostadsrätt

  Som bostadsrättshavare är du alltid knuten till medlemskap i en bostadsrättsförening. Det betyder att du har medinflytande över hur fastigheten ska skötas.

   Läs mer här

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Köpa bostadsrätt

  När du köper en nybyggd bostadsrätt skiljer sig förfarandet något från hur det går till att köpa en begagnad bostad.

   Så här går köpet till, steg för steg.

  Jämför bostäder