JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Halland / Kolla

Sandstenshusen Slutsålt

Småhus med egen trädgård

 • Kommun: Kungsbacka
 • Område: Kolla
 • Antal rum: 4 - 5
 • Boarea: 117 - 138 kvm
 • Boendeform: Radhus
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 3, 2019 (Preliminärt)
 • Bostäder: 17

I det sydvästra hörnet av Kolla Parkstad växer nu Sandstenshusen fram. Det är JMs sista småhuskvarter i stadsidyllen.

Kvarteret består av 17 hus i bostadsrättsform med tre olika utföranden: två olika sorters radhus och en friliggande villa. Här kan du och din familj ha mysiga filmkvällar i vardagsrummet, lekstunder i de stora sovrummen och härliga kvällar tillsammans i er egna trädgård

Barnvänlig miljö
Alla Sandstenshusen får en egen trädgård med rymligt trädäck intill vardagsrummet. Oavsett om du sitter ute på en solstol eller under en filt i soffan så har du bra översikt över barnens lek i trädgården. Trehjulingar och spadar kan du sedan stuva undan i ditt uteförråd.

En ny stadsdel
Det som för några år sedan var en äng har idag vuxit till en helt ny stadsdel. Kolla Parkstad har allt som ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. Här bor du bredvid storslagna naturlandskap samtidigt som du endast har en kort promenad till Kungsbacka centrum och
pendeltågsstationen.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

När du kommer till Sandstenshusen möts du av ljusa fasader med inbjudande röda dörrar. Med liggande träpanel, fönster och snickerier i samma färg har vi skapat moderna tolkningar av ett klassiskt radhus.

LILLA RADHUSET

I Sandstenshusens mindre radhus hittar du fem rum och kök, fördelade på 117 kvadratmeter. På nedre plan finns ett modernt kök, ett rymligt badrum med tvättmaskin/ torktumlare och ett ljust vardagsrum. En trappa upp finns tre rymliga sovrum och ett allrum, som även det går att göra om till ytterligare ett sovrum – valet är ditt. Här uppe hittar du även husets andra badrum med badkar.

STORA RADHUSET

När du kommer in i Sandstenshusens större radhus möts du av en luftig planlösning om 138 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök. På nedervåningen är det öppet mellan kök och vardagsrum. Här finns också en stor matplats vid det vackra burspråket. Intill hittar du en stor WC/dusch och en egen tvättstuga. En trappa upp hittar du tre stora sovrum, ett allrum som går att göra om till sovrum, en rymlig klädkammare och ett badrum med badkar.

VILLAN

I den friliggande villan kan familjen sprida ut sig på fem rum och kök om 131 kvadratmeter. På nedre plan finns ett välutrustat kök och ett ljust vardagsrum. Intill hittar du en stor WC/dusch och en egen tvättstuga. En trappa upp hittar du tre stora sovrum, ett allrum som går att göra till sovrum, en rymlig klädkammare och ett badrum med badkar.

När du kliver in i Sandstenshusen kommer du in i ett trivsamt hem med en mattlackad ekparkett och vita väggar. En bra bas för dig att bygga vidare på med egna  inredningsdetaljer. Du har även möjlighet att välja till inredning utöver originalinredningen i ett tidigt skede.

 

ETT SOCIALT KÖK

Köket är inte bara en praktisk matplats, utan också en social träffpunkt. Som grund i det
moderna köket hittar du energisnåla vitvaror i rostfritt, vita köksluckor, en antracitgrå
bänkskiva och blanka vita kakelplattor. Här har du alla möjligheter att laga såväl långkok som
mikrokladdkakor.

LJUSA BADRUM

Alla Sandstenshusen har ett badrum på varje våning, med helkaklade väggar i vitt och ett
mörkgrått klinkergolv. På övervåningen kan du koppla av i badkaret och gömma undan
badrumsprodukter i den vita kommoden.

På entréplan hittar du ett badrum med duschhörna i klarglas och vita möbler. I radhusen har
vi även inrett med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I de större radhusen och villan
kan du lösa dina tvättbestyr i tvättstugan intill badrummet.

Kungsbacka

I Kungsbacka är det enkelt att kombinera familje- och yrkesliv då kommunen månar om sina invånare. God kommunal service och riktigt bra allmänna kommunikationer underlättar vardagspusslet.
Detta är en expansiv och nytänkande kommun som ständigt lockar nya invånare och nya företag.  Och det är lätt att förstå varför. Trots den snabba expansionstakten har staden lyckats behålla sin trivsamma småstadskaraktär. Staden har en stark egen identitet och samtidigt ett strategiskt läge intill Göteborg som öppnar upp en stor arbetsmarknad. Här finns en stark framåtanda och en trivsam atmosfär som välkomnar dig.
Kungsbacka ligger i Halland och kommunen har idag drygt 75 000 invånare. Här lever du tryggt i en attraktiv kommun - nära natur och vackra kustlandskap.

Skolor och förskolor

Kolla Parkstad ligger intill Kollaskolan, en skola för elever i förskoleklass till och med år 5 på grundskolan. Kolla skolan kommer att utökas med 8000 kvadratmeter och en idrottshall ska byggas i anslutning till skolan. Den kommer att kunna användas kvällstid för andra aktiviteter. Näridrottsplats för spontana aktiviteter kommer att finnas i skolans närområde.

Utmärkta kommunikationer

Området ligger strategiskt, oavsett om du väljer att åka kollektivt eller med egen bil. Det är enkelt att ta sig till och från Kolla via E6:an som ligger någon minut bort. Pendeltåget avgår från Kungsbacka centrum och tar dig till Göteborgs centrum på 25 minuter och i takt med att området byggs ut kommer busstrafiken in till centrum att tätna. Parkeringsplatser kommer att finnas inom området.

Så här fungerar modellen:

1. Välj storlek på lägenhet.
2. Håll in vänster musknapp och dra muspekaren åt höger eller vänster för att snurra bilden.
3. Använd scrollen för att zooma in och ut i bilden.Så här fungerar modellen:

Till virtuell visning

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Kolla

  Kolla Parkstad blir en harmonisk omgivning med ett rikt utbud av service, kommunikationer och fritidsaktiviteter. Kvarteren i området är ombonade med tydlig innerstadskaraktär för att ge en attraktiv och levande boendemiljö. Promenadstråk, gator och cykelbanor samsas sida vid sida för att skapa en aktiv och trygg gatubild.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder