JM does not take responsibility for the translation
Sandstenshusen
Till salu Se lediga bostäder

Kungsbacka / Kolla

Sandstenshusen

Småhus med egen trädgård

Sandstenshusen

I det sydvästra hörnet av Kolla Parkstad växer nu Sandstenshusen fram. Det är JMs sista småhuskvarter i stadsidyllen.

Kvarteret består av 17 hus i bostadsrättsform med tre olika utföranden: två olika sorters radhus och en friliggande villa. Här kan du och din familj ha mysiga filmkvällar i vardagsrummet, lekstunder i de stora sovrummen och härliga kvällar tillsammans i er egna trädgård

Barnvänlig miljö
Alla Sandstenshusen får en egen trädgård med rymligt trädäck intill vardagsrummet. Oavsett om du sitter ute på en solstol eller under en filt i soffan så har du bra översikt över barnens lek i trädgården. Trehjulingar och spadar kan du sedan stuva undan i ditt uteförråd.

En ny stadsdel
Det som för några år sedan var en äng har idag vuxit till en helt ny stadsdel. Kolla Parkstad har allt som ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. Här bor du bredvid storslagna naturlandskap samtidigt som du endast har en kort promenad till Kungsbacka centrum och
pendeltågsstationen.

Situationsplan över Kolla Parkstan och Sandstenshusen.

Bostäder i Sandstenshusen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Bo med bostadsrätt

  Som bostadsrättshavare är du alltid knuten till medlemskap i en bostadsrättsförening. Det betyder att du har medinflytande över hur fastigheten ska skötas.

   Läs mer här

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  JM Original

  Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

   Läs mer om Inredningsval

  #jmväst

  Jämför bostäder