JM does not take responsibility for the translation
Solstenshusen
Slutsålt

Kungsbacka / Kolla

Solstenshusen

Barnvänligt i idyllisk miljö

Solstenshusen

AKTUELLT
Projektet Solstenshusen är nu slutsålt. Men ta gärna en titt på vårt senaste kvarter Sandstenshusen där det fortfarande finns hus kvar till salu! 

Ta mig till Sandstenshusen! 

Trivsamma kedjehus i ett strålande område — nu säljer vi de tre sista äganderätterna i Kolla Parkstad. Perfekt för dig som vill bo i en familjeidyll i hjärtat av parkstaden.

I Solstenshusen bor du nära både Kollaskolan och Centrala Parken. Husen byggs i två våningar med 5 rum och kök. Här kan du och din familj skapa ett trivsamt hem med fredagsmys i det öppna vardagsrummet, godnattsagor i de stora sovrummen och plats att skrubba bort gräsfläckar från såväl hud som kläder i husets badrum och tvättstuga.  

Den egna trädgården
Utöver kvarterets gemensamma parkytor och charmiga torgplatser, får alla Solstenshusen en egen trädgård. Från vardagsrummet når du det rymliga trädäcket, där det finns plats för både grillfantaster och gröna fingrar.  

Trehjulingar och stolsdynor stuvar du smidigt undan i redskapsboden. Den ligger intill din alldeles egen carport. Här kan både cyklar och två bilar parkeras. 

En ny stadsdel
Det som för några år sedan var en äng har idag vuxit till en helt ny stadsdel. Kolla Parkstad har allt som ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. Här bor du bredvid storslagna naturlandskap samtidigt som du endast har en kort promenad till Kungsbacka centrum och pendeltågsstationen.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

    Få förtur till din drömbostad

    Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

     Läs mer och registrera dig

    Jämför bostäder