JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Kungsbacka / Kolla

Solstenshusen

Barnvänligt i idyllisk miljö

Köpanmälan

17-28 augusti kan du som har anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser och planritningar samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut blir du inbjuden till en VIP-visning och får möjlighet att boka dig för en bostad innan de erbjuds till allmän försäljning.

Trivsamma kedjehus i ett strålande område — nu säljer vi de tre sista äganderätterna i Kolla Parkstad. Perfekt för dig som vill bo i en familjeidyll i hjärtat av parkstaden.

I Solstenshusen bor du nära både Kollaskolan och Centrala Parken. Husen byggs i två våningar med 5 rum och kök. Här kan du och din familj skapa ett trivsamt hem med fredagsmys i det öppna vardagsrummet, godnattsagor i de stora sovrummen och plats att skrubba bort gräsfläckar från såväl hud som kläder i husets badrum och tvättstuga.  

Den egna trädgården
Utöver kvarterets gemensamma parkytor och charmiga torgplatser, får alla Solstenshusen en egen trädgård. Från vardagsrummet når du det rymliga trädäcket, där det finns plats för både grillfantaster och gröna fingrar.  

Trehjulingar och stolsdynor stuvar du smidigt undan i redskapsboden. Den ligger intill din alldeles egen carport. Här kan både cyklar och två bilar parkeras. 

En ny stadsdel
Det som för några år sedan var en äng har idag vuxit till en helt ny stadsdel. Kolla Parkstad har allt som ett rikt vardagsliv kan tänkas behöva. Här bor du bredvid storslagna naturlandskap samtidigt som du endast har en kort promenad till Kungsbacka centrum och pendeltågsstationen.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Efter 70 års erfarenhet av husbyggande har JM en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer här

  Jämför bostäder