JM does not take responsibility for the translation
Till salu

Kungsbacka / Kungsbacka

Solstenen

I hjärtat av Parkstaden

Yteffektiva treor och charmiga kedjehus med ett centralt parkläge står på menyn när JM planerar sin nya adress i Kolla Parkstad. Med närhet till kommunikationer, skola, park och kustremsa siktar vi på ett solskenskvarter i småstadsidyllen.

På det strålande läget mellan Kollaskolan och Centrala Parken bygger vi kvarteret Solstenen. Det L-formade huset kommer att resa sig fyra bostadsvåningar över gatuplanet och avslutas med en vindsvåning med ett sluttande tak i skimrande plåt. Mot gatan får Solstenen en ljus tegelstensfront och på gårdssidan varma skivfasader som sätter den där härligt ombonade känslan. Kvarteret fulländar vi med tre kedjehus som får en egen trädgård och carport.

Sola på balkongen, parkera under gården
I det vinkelformade flerbostadshuset planerar vi 63 lägenheter om 2 till 4 rum och kök. Som vanligt blir det kvadratsmarta hem där du får plats med mer på mindre yta. Planlösningarna är öppna och bjuder på goda siktlinjer redan från hallen. De fina utblickarna gör att du upplever ditt hem lite friare, öppnare och större. Räkna med en generös balkong eller uteplats som pekar mot ett soligt väderstreck med utsikt mot gården. Och på tal om gården, under den bygger vi ett rymligt garage.

Solstenen ligger i direkt anslutning till Centrala parken i Kolla Parkstad.

I närheten

Kolla restider

  Hitta din motionsslinga

  I Kungsbacka finns många promenadstigar och löpslingor genom både skog och stad att välja mellan.

   Läs blogginlägget här

  Byggnaderna

  I Solstenen hittar du kvadratsmarta lägenheter med ett perfekt läge i Kolla Parkstad, granne med Centrala parken. Fasaden kläs i ett ljusgult tegel och taket är gjort av valsat plåt. Bostäderna har balkong eller uteplats i bästa solläge.

   Läs mer om byggnaderna

  Smarta Kvadrat™

  Ett hem ska ge dig all den komfort och funktion som du behöver. Oavsett om du väljer en tvåa eller en femrummare ska ditt hem erbjuda allt från välplanerade kök och badrum till bra förvaring. Vi kallar detta tankesätt för Smarta Kvadrat™. När du köper en lägenhet vill du självklart använda alla kvadrat som du har betalat för. Det har vi tänkt på när vi ritat din lägenhet. Tack vare Smarta Kvadrat™ formar vi lägenheten så att varenda vinkel och…

  Hitta hem-bloggen

  På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

   Gå till Hitta hem-bloggen

  #kollaparkstad - Instagram

  Här kan du se inspirationsbilder ifrån Kolla Parkstad. Tagga dina instagrambilder med #kollaparkstad för att synas här.

  Jämför bostäder