JM does not take responsibility for the translation
Slussen
Till salu Se lediga bostäder

Örebro / Alnängarna

Slussen

vattenläge vid alnängarna

Slussen

Unikt tillfälle!

De 57 bostäderna i Slussen såldes slut redan till JMs VIP-kö och många hann därför inte få chansen att köpa en bostad i det oslagbara läget intill Svartån. Är du en av dem?

Nu finns fyra optimalt planerade bostäder ute till försäljning igen, detta på grund av återgångna bokningsavtal. Tre ljusa lägenheter om 3 rok och en trevlig välplanerad om 2 rok . Till planlösningarna

Välkommen på visning söndagen den 19 november kl 14-15 i vår visningslägenhet på Rostagatan 2 så får du mer information om bostäderna .

 

Vid Svartån alldeles intill Alnängarnas koloniområde planerar vi nu smarta moderna bostäder med flexibla planlösningar för dig som vill bo naturnära men ändå centralt.

I ett fantastiskt läge intill vattnet och de gamla lokstallarna vid slussen uppför vi nu moderna, flexibla lägenheter om 1-5 rum och kök.

Med naturområden och härliga parkområden runt knuten får du här ett boende som överträffar det mesta. På bara 10 minuters promenad når du allt vad city har att erbjuda. Samtidigt har du naturen strax utanför din dörr med fina promenadvägar, Stadsparken och Osets naturreservat bara ett stenkast bort. 

Situationsplan för Slussen.

I närheten

Kolla restider

  JM Originalinredning

  Den fasta inredningen JM original har komponerats av våra inredare och fokuserar på form, funktion och hållbarhet. Om du bokar lägenhet i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta personlig prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningen för Slussen

  Unikt läge mellan stad och natur

  Husets arkitektur inspireras av klassiska industribyggnader och har en härlig innergård som blickar ut mot Svartån.

   Läs mer om byggnaden

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningsval och JM Original

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Jämför bostäder