JM does not take responsibility for the translation
Slussen
Till salu Se lediga bostäder

Örebro / Alnängarna

Slussen

vattenläge vid alnängarna

Slussen

Det finns fler fina bostäder i grannprojekten Slussporten samt Slussparken!

Vid Svartån alldeles intill Alnängarnas koloniområde planerar vi nu smarta moderna bostäder med flexibla planlösningar för dig som vill bo naturnära men ändå centralt.

I ett fantastiskt läge intill vattnet och de gamla lokstallarna vid slussen uppför vi nu moderna, flexibla lägenheter om 1-5 rum och kök.

Med naturområden och härliga parkområden runt knuten får du här ett boende som överträffar det mesta. På bara 10 minuters cykeltur når du allt vad city har att erbjuda. Samtidigt har du naturen strax utanför din dörr med fina promenadvägar, Stadsparken och Osets naturreservat bara ett stenkast bort. 

Hittar du inte det du söker på denna sida, kika gärna på något av grannprojekten Slussporten eller Slussparken.

Situationsplan för Slussen.

I närheten

Kolla restider

  JM Originalinredning

  Den fasta inredningen JM original har komponerats av våra inredare och fokuserar på form, funktion och hållbarhet. Om du bokar lägenhet i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta personlig prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningen för Slussen

  Unikt läge mellan stad och natur

  Husets arkitektur inspireras av klassiska industribyggnader och har en härlig innergård som blickar ut mot Svartån.

   Läs mer om byggnaden

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningsval och JM Original

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Jämför bostäder