JM does not take responsibility for the translation
Översten
Slutsålt

Örebro / Grenadjärstaden

Översten

Citynära i klassiska Grenadjärstaden

Översten

I ett unikt läge har JM byggt ljusa, moderna lägenheter, samtliga med generös balkong eller uteplats i bra solläge. Grenadjärstadens historiska miljö är ett perfekt läge för dig som vill bo bekvämt med närhet till både city och naturen.

Översten är ett modernt bostadshus som smälter väl in med de gamla kasernerna från Livregementet. 

I området finns även grönytor för fritid och rekreation. Härifrån kan du också ta promenad- eller cykelturer till Örebro kanal, Småbåtshamnen Skebäck, Rynningeviken och Osets naturreserverat.

Översten ligger lika centralt när det gäller cityliv som kommunikationer.  Du har bekvämt gång- och cykelavstånd till shopping och nöjen i city , den bilburna tar sig enkelt ut på motorvägen. I området kring din bostad finns även närservice i form av matbutiker, restauranger och frisör.

Situationsplan Översten

I närheten

Kolla restider

  26

  tisdag

  september

  2017

  Flyttlasset går!

  Så var det äntligen dags för de boende i Översten att få flytta in, och känna den magiska känslan i en helt ny bostad. Vi passar på att dela några tips för en smidig flytt.  

  Centralt boende i klassiska kvarter

  Nytt och modernt i klassiska kvarter. Bakom fasaderna i Översten ryms välplanerade bostäder som tar vara på det unika läget.

   Läs mer om bostäderna

  Närhet till det mesta

  Missa inte chansen att bo i populära Grenadjärstaden. Ett perfekt läge för dig som vill bo bekvämt med närhet till både city och natur.

   Läs mer om närområdet

  Vackert och tidlöst

  Bostäderna i Översten får en modern tidlös inredning med mattlackad ekparkett, fullutrustat kök och vitmålade väggar.

  Läs mer om inredningen

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Jämför bostäder