JM does not take responsibility for the translation
Översten
Slutsålt

Örebro / Grenadjärstaden

Översten

Citynära i klassiska Grenadjärstaden

Blicka mot stjärnorna. Sista chansen i Översten.

Vad sägs om en fantastisk takvåning om 4 rok  med 5 meter i takhöjd, öppen planlösning och balkong?

Du kan inte längre finna information om denna bostad på JM.se. Kontakta  Paola Ingeby på Skandiamäklarna för att få information om sista bostaden till salu i Översten.

Då tillträdesperioden passerat köper JM de fåtal bostäder som är kvar till fullt pris och säljer via mäklaren. På det sättet påverkas inte föreningen av minskade intäkter från insatser och årsavgifter.

 

 

Vackert och tidlöst med JM Originalinredning

Din nya bostad i Översten får en modern och tidlös inredning där basen är en mattlackerad ekparkett, ett ljust kök och vitmålade väggar.

Vi vill att du ska kunna bo och trivas med din nya bostad länge. Med det som utgångspunkt har våra duktiga inredare satt ihop ett inredningskoncept med fokus på form, funktion och hållbarhet. Den mattlackade ekparketten får med åren en vacker patina och harmonierar enkelt med andra träslag. Med vitmålade väggar skapar vi en ren fond som ger dig utrymme för personliga färgklickar. Detaljerna plockar du ur vårt gedigna tillvalssortiment.

Ett kök att lita på

Köket inreds enligt JM Original med en vit slät lucka, handtag i rostfritt samt grå laminatbänkskiva. Den ljusa känslan förstärks ytterligare med stora blanka vita kakelplattor.

Du har redan i grundutförandet ett komplett och välutrustat hem. Kyl- och fryskombination, diskmaskin, micro, häll samt varmluftsugn ingår i originalet. Lägg därtill moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor. 

Badrum i grått och vitt

Badrummet får stora vita blanka kakelplattor och på golvet läggs grått kvadratiskt klinker. I grundutförandet har badrummet dusch med duschvägg eller draperi, men om utrymmet tillåter kan denna ersättas med ett badkar.

Med tvättmaskin och torktumlare i badrummet löser du tvättbestyren. I närhet till din tvättmaskin finns även JMs torkställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har tio meters torklängd. Väljer du en större bostad har du oftast både badrum och gäst-wc. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. 

Var sak på sin plats

Våra bostäder är förberedda med effektiva förvaringslösningar. Till ditt hem hör ett separat förråd för säsongsförvaring. Inne i själva bostaden har du skjutdörrsgarderober, klädkammare eller garderober som slukar allt som inte ska stå framme. 

Här finns förvaringslösningar med ett stort urval av tillbehör att successivt komplettera med för att göra förvaringen överskådlig. Anpassa efter dina behov och välj de funktioner som bäst passar din vardag.

Rum i harmoni

Genom hemmets sovrum och vardagsrum följer en röd tråd med mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Ekparkettens yta är tålig och håller i generationer. 

Samtliga väggar i hemmet är målade i en vit färg som JM Original. Med vitt som grund kan du lätt ändra känslan i ditt hem med inredningsdetaljer. Inom sortimentet finns även en rad olika färg- och tapetalternativ som du kan välja om du vill skapa en speciell effekt i något av rummen.

Avkopplad och uppkopplad

IT, telefoni och TV är en naturlig del av vår vardag och vi har utformat ditt hem utifrån det. I vardagsrum, kök och sovrum finns TriplePlay-uttag där du får snabb internetuppkoppling, bredbandstelefoni och tillgång till ett stort tv-utbud i ett och samma jack.

Jämför bostäder