JM does not take responsibility for the translation
Brand­stationen 2
Till salu Se lediga bostäder

Linköping / Centralt Linköping

Brand­stationen 2

Fantastiskt läge vid åpromenaden

Brand­stationen 2

Brandstationen 2 erbjuder ett attraktivt boende med absolut strandläge invid Stångån. Här bor du citynära med naturen runt knuten. Strax utanför din dörr kan du njuta av de vackra vyerna längs med strandpromenaden. Eller så tar du gångbron över till citykärnan för att ta del av allt det som staden har att erbjuda.

I Brandstationen 2 uppför vi nu 52 moderna lägenheter fördelade på 1-5 rok. Här bor du i ett fantastiskt vattennära cityläge i nybyggda bostäder med öppen planlösning och gott om förvaring. Garage finns i källaren och till din lägenhet ingår också ett förråd för alla de där sakerna du inte behöver året om.

Köken har energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare, de mindre lägenheterna får en kombimaskin. Samtliga lägenheter får ett mattlackat stilfullt parkettgolv av ask och de vitmålade väggarna ger dig en ren fond som framhäver dina personliga inredningsdetaljer. 

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment.

Välkommen hem till Brandstationen 2.

Situationsplan för Brandstationen 2.

Bostäder i Brandstationen 2

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Attraktivt boende med vattennära läge

  Byggnaderna i Brandstationen 2 är estetiskt sammanhängande med olika fasadmaterial som samspelar på ett harmoniskt sätt med sin omgivning.

  Läs mer om byggnaden

  Läs mer om närområdet

  För dig som bor i centrala Linköping är det nära hem oavsett vad du gillar att göra.

  Läs mer om närområdet

  Inredning

  När du flyttar i din nya bostad är allt nytt, oanvänt och fräscht. Den omsorgsfullt utformade originalinredningen är en bra grund att utgå ifrån när du ska skapa ditt eget drömboende.

   Läs mer om inredningsval

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

  Läs mer om trygghetspaketet

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Jämför bostäder