JM does not take responsibility for the translation

Östergötland / Centralt Linköping

Brand­stationen 2 Till salu : Se lediga bostäder

Fantastiskt läge vid åpromenaden

 • Kommun: Linköping
 • Område: Centralt Linköping
 • Pris: 2 200 000 - 6 000 000 kr
 • Avgift: 2 450 - 5 550 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 34 - 117 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 64 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 52

Fina fyror med generösa balkonger

I Brandstationen 2 erbjuder vi bland annat fina fyror med generösa balkonger. Anmäl intresse redan idag så blir du kontaktad av mäklaren Natalie Englander .

 Brandstationen 2 erbjuder ett attraktivt boende med absolut strandläge invid Stångån. Här bor du citynära med naturen runt knuten. Strax utanför din dörr kan du njuta av de vackra vyerna längs med strandpromenaden. Eller så tar du gångbron över till citykärnan för att ta del av allt det som staden har att erbjuda.

I Brandstationen 2 uppför vi nu 52 moderna lägenheter fördelade på 1-5 rok. Här bor du i ett fantastiskt vattennära cityläge i nybyggda bostäder med öppen planlösning och gott om förvaring. Garage finns i källaren och till din lägenhet ingår också ett förråd för alla de där sakerna du inte behöver året om.

Köken har energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare, de mindre lägenheterna får en kombimaskin. Samtliga lägenheter får ett mattlackat stilfullt parkettgolv av ask och de vitmålade väggarna ger dig en ren fond som framhäver dina personliga inredningsdetaljer. 

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment.

Välkommen hem till Brandstationen 2.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Brand­stationen 2

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

4 ROK PÅ 100 kVADRATMETER

Denna välplanerade ljusa fyrarummare är välplanerad och ljus med fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet går du ut till den generösa balkongen på 8 kvm som vänder sig mot den lugna lummiga innergården.  Här finns gott om plats för både möbelgrupp och liten plantering.

Till lediga bostäder

4 rok på 100 kvadratmeter

Denna lägenhet är likadan som den här ovanför fast spegelvänd. Även denna erbjuder erbjuder rymliga sociala ytor med gott om förvaring samt två helkaklade badrum. 

Till lediga bostäder

4 rok på 107 KVADRATMETER

En genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck, rymliga sociala ytor, två badrum och balkong på 8 kvadratmeter med utgång från vardagsrum. 

Till lediga bostäder

 

 

Harmonisk variation i fasadmaterial

Brandstationen 2 erbjuder 52 moderna lägenheter om 1-5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats. Byggnaden som består av åtta våningar är estetiskt sammanhängande med olika fasadmaterial som samspelar på ett harmoniskt sätt med sin omgivning.

Några huskroppar kläs med rödbrunt tegel och har inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. En annan huskropp får en mjukt ljusbeige tegelfasad med inslag av ljusgrå fasadglas och även här syns burspråk med skivmaterial i borstad aluminium.

Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. Balkongerna har tvådelade balkongfronter i klarglas och plåt med stansade hål.

 

Balkong och innergård

Samtliga bostäder har stora möblerbara balkonger, eller för den som bor på nedre plan, uteplats, med gott om ytor för både sittgrupp och en egen liten odling. Har du behov av ännu större ytor för utomhusvistelse kan du njuta i skuggan av pergolan med tak på den gemensamma innergården. Här finns också gott om ytor att sitta på, lekytor för barn och prunkande planteringar.

Förvaring och parkering

Ett separat förråd för förvaring av det där som inte behövs dagligdags är en självklarhet när du köper en bostad hos JM. Du når det smidigt med hiss och det är placerat i källaren. För dig med extra mycket prylar finns även extra förråd att hyra. Postboxar är placerade vid de ljusa och välkomnande entréerna och tidningshållare finns vid varje dörr.

Bilen parkerar du i garage under gården och cykeln i cykelställ på gatan, gården eller i cykelförråd i källaren.

Kommersiella lokaler

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför gör vi plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan, för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig.

Ett kök att lita på

Köket är oftast den plats i hemmet där vi umgås mest. Därför är det viktigt att det är både estetiskt och funktionellt. Det ligger många tankar bakom utformningen av våra kök, förutom materialval är det också viktig att arbetsyta och diskho är på ett bekvämt avstånd från spisen. Vi har också sett till att det finns gott om uttag för elvisp och stavmixer, och alla andra teknikprylar som behövs i köket, i samband med arbetsytan.

Skåpluckorna är vita och släta i originalutförandet med handtag i rostfritt. Väggskåpen ansluter till taket för att undvika dammsamlande ytor. Vita stora kakelplattor förstärker kökets ljusa känsla och till det bryter den mörkare, slitstarka grå laminatbänkskivan av på ett snyggt sätt.

Ditt nya kök är fullutrustat med vitvaror från Siemens, dämpade fullutdragslådor som snabbt hjälper dig att hitta den rätta kryddan till grytan som puttrar på induktionshällen.

Ordning och reda

Har man bara gott om förvaringsutrymmen är det ingen konst att hålla ordning och reda hemma. Vi vill ju att du ska trivas länge på din nya adress och har därför satsat på effektiv förvaring i din bostad.

Skjutdörrsgarderob och klädkammare (garderob i mindre lägenheter) har flexibel inredning och gör dem anpassningsbara efter dina behov. Förutom dessa förvaringslösningar har du också ett förråd där du kan förvara allt det där som du inte behöver dagligdags.

Lättstädat Badrum

I badrummet har du gott om plats att förvara schampoflaskor, handdukar och annat i både kommod och väggskåp.

Väggarna får stora vita kakelplattor vilket ger rummet ett större intryck. Detta ger ju också färre fogar och underlättar därmed städning. Till detta får du ett kvadratiskt grått lättskött klinkergolv. Handduschen har ett generöst munstycke med flera olika val av duschstrålar.

Du tvättar i maskin från Siemens och kan enkelt hänga upp tvätten för tork på den väggfasta torkställningen John som har hela 10 meters torklängd.

Att göra inredningsval

Om du bokar din bostad i tidigt skede har du möjlighet att handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment - här finns flera attraktiva, kostnadsfria alternativ att välja mellan. Som bollplank har du en inredare från JM som kan hjälpa dig med tips och råd kring hur du kan tänka kring dina val.

 

Till katalog för inredningsval

matbord samt i bakgrunden köksskåp med vita luckor

Välplanerat kök med skåp från Marbodal.

köksbord, rostfria vitvaror

Köket är utrustat med energisnåla vitvaror från Siemens.

diskbänk

Här finns gott om arbetsytor.

Från hallen ser man både sovrum och vardagsrum och kök

Öppet samband mellan kök och vardagsrum.

beige soffa och lampa med glaskulor I JM original är väggarna vitmålade. Bokar du din lägenhet i tidigt skede kan du göra tillval som t ex tapet eller annan färg på väggarna.

sovrum med blå fondväggGolvet är i vitlaserad ask.

Badrum med stora vita kakelplattor

Badrummet är helkaklat.

svart skrivbord

Extrarum som kan användas som t ex arbetsrum.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Centralt Linköping

  I detta fantastiska kvarter med ett lyxigt cityläge vid Stångån har du nära till allt. Från tågstationen tar du dig snabbt hem på cykel och är du på stan har du promenadavstånd hem. Väl hemma, passa på att njuta av den vackra åpromenaden till fots eller från din balkong eller uteplats.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder