JM does not take responsibility for the translation

Östergötland / Centralt Linköping

Brandstationen 3, etapp 1 Till salu : Se lediga bostäder

Fantastiskt läge vid Åpromenaden

 • Kommun: Linköping
 • Område: Centralt Linköping
 • Pris: 1 800 000 - 7 000 000 kr
 • Avgift: 3 200 - 5 300 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 53 - 104 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 3, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 64 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 30

I ett fantastiskt läge på den gamla brandstationstomten vid Stångåns strand, planerar vi nu för ytterligare 30 moderna yteffektiva bostäder. Här erbjuds du ett bekvämt och centralt boende med naturen runt knuten och stadens utbud bara ett stenkast bort. Bostäderna är fördelade om 2-4 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och gott om förvaringsmöjligheter.

Brandstationens bostäder är fördelade på två huskroppar och sex till åtta våningsplan. Byggnaderna kläs in i varierande fasadmaterial som på olika sätt samspelar med sin omgivning. Närmast ån får husen stora glaspartier och inglasade balkonger, för att skapa bästa möjliga utblick.  Flera lägenheter får utsikt mot den vackra Stångån och åpromenaden. På den gemensamma innergården finns prunkande planteringar, en pergola med tak som erbjuder skugga under soliga dagar samt lekytor för barnen. 

Gott om förvaring

Varje lägenhet har öppna välplanerade ytor, stor möblerbar balkong eller uteplats samt gott om förvaring, både inne i själva bostaden men också i det källarförråd som ingår. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna).

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Brandstationen 3, etapp 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.
Brandstationen har mindre än 1 kilometer till Drottninggatan och Stora Torget samt ligger precis vid Stångåns strand.
Ett attraktivt boende.
Byggnaderna i Brandstationen har klätts in i varierande fasadmaterial som på olika sätt samspelar med sin omgivning.
När hela kvarteret är klart består det av totalt 197 lägenheter fördelade på sju trapphus och sex till åtta våningsplan.
Stor härlig möblerbar balkong med utsikt över stan.
Gemensam innergård med pergola och ytor att umgås på.
Samtliga lägenheter får ett mattlackat stilfullt parkettgolv av ask och de vitmålade väggarna ger dig en ren fond som framhäver dina personliga inredningsdetaljer.
Ett stilrent kök utrustat med energisnåla vitvaror.
I Brandstationen får du ett modernt bekvämt boende.
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kvalitetskök

Köket inreds med vita skåp från Marbodal. Ovanför den mörkgrå arbetsbänken i laminat sitter blankvita kakelplattor. Med energisnåla vitvaror från Siemens i form av bland annat induktionshäll och integrerad diskmaskin vill vi underlätta din vardag så gott vi kan. De dämpade fullutdragslådorna gör att du enkelt kommer åt allt du behöver för att trivas i ditt nya kök.

HELKAKLAT Badrum

Stora vita väggplattor och ett grått kvadratiskt klinkergolv ger en harmonisk grund. Att byta färg på handduk och badlakan är ett enkelt knep för att skapa en ny känsla i badrummet.

Tvättutrustning från Siemens och vår egendesignade torkställning John gör att ditt badrum får samma funktionalitet som en tvättstuga. Duschen skärmas av bakom en stilren vägg i glas.

smart förvaring

Vi vill att du ska trivas länge i din bostad, därför satsar vi på smarta och flexibla förvaringslösningar så att du får plats med det du samlar på dig. Till varje bostad hör dessutom ett källarförråd.

 

balkong eller uteplats

Samtliga lägenheter i Brandstationen 3 utrustas med en balkong eller uteplats i ett så gynnsamt solläge som möjligt och många med utblick mot Stångån.

Inredningsval

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val.

Flirt med omgivningen

Brandstationen 3 består av två huskroppar på 8 respektive 6 våningar. Byggnaderna kläs in i varierande fasadmaterial som samspelar med den omgivande miljön. Entréerna är ljusa och välkomnande och i varje trapphus finns hiss.

Plats för gemenskap

Mellan huskropparna som bildar kvarteret Brandstationen ligger den gemensamma innergården. Där finns en lekplats för barnen, sällskapsytor för umgänge med vänner och grannar och under soliga dagar erbjuder pergolan med tak skugga. Till varje lägenhet hör dessutom en möblerbar balkong eller terrass.

Parkering och förråd

Under den gemensamma innergården ligger garage med bilparkering, till vissa platser erbjuds elbilsladdning. Garaget nås direkt via trappa eller hiss i trapphuset. I källaren hittar du även cykelförråd och ditt extra lägenhetsförråd.

Butiker och restauranger

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför gör vi plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan, för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig.

Om området

Centralt Linköping

I detta fantastiska kvarter med ett lyxigt cityläge vid Stångån har du nära till allt. Från tågstationen tar du dig snabbt hem på cykel och är du på stan har du promenadavstånd hem. Väl hemma, passa på att njuta av den vackra åpromenaden till fots eller från din balkong eller uteplats.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder