JM does not take responsibility for the translation
/ 3

Östergötland / Centralt Linköping

Brand­stationen 3, etapp 3 VIP-försäljning

Fantastiskt läge vid åpromenaden

 • Kommun: Linköping
 • Område: Centralt Linköping
 • Pris: 1 900 000 - 4 400 000 kr
 • Avgift: 3 050 - 5 150 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 46 - 100 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: VIP-försäljning
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 3, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 64 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 32

VIP-hantering pågår

Just nu pågår hantering av de som senast den 15 april gjort köpanmälan på bostäder i Brandstationen 3, etapp 3. När det är klart kommer kvarvarande bostäder att erbjudas till allmän försäljning. I samband med detta publiceras bostädernas priser här på webbplatsen.

 

Nu planerar vi för den tredje och sista etappen av Brandstationen 3. I anslutning till Stångån och bara en kort promenad till de centrala delarna av stan får du här ett boende i toppklass.

Nu säljstartar vi inom kort ytterligare 32 lägenheter på den före detta brandstationstomten och alldeles intill den fina åpromenaden längs Stångån. Här får du ett arkitektritat boende där lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj.

Välplanerade ytor
Köken är utformade för att förenkla din vardag med skåp som ansluter till tak, energisnåla vitvaror och dämpade utdragslådor. Badrummen är helkaklade och utrustas med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Förvaringen är mycket god i och med det extra förråd som hör till varje bostad. Alla bostäder har antingen balkong eller uteplats.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Välplanerat kök

Vi vill att ditt kök ska vara funktionellt oavsett om du ska göra ett snabbt mellanmål eller laga en fin trerättersmiddag. Därför lägger vi stor möda på att utforma det med praktiska detaljer och bra funktioner. Köksskåpen har fullutdragslådor som snabbt ger dig en bra överblick på dina skafferivaror. Överskåpen ansluter till tak för att undvika dammsamlande ytor och bänkskivorna av laminat är tåliga och enkla att hålla rena. Vitvarorna är energisnåla och du har bra belysning över arbetsytorna.

Gott om förvaringsytor

Här finns gott om utrymmen för alla dina kläder, skor och prylar. Förutom garderob/skjutdörrsgarderob med flexibel inredning från Elfa ingår också ett separat förråd som ligger i källaren där du kan förvara det som är lite mer säsongsbetonat. Källaren når du med hiss från ditt våningsplan. Här hittar du också cykelförråd.

Balkong eller uteplats-valet är ditt

Väljer du en lägenhet på nedre botten får du en härlig uteplats där du har plats för att sitta och fika och kanske också odla blommor och annat. Övriga lägenheter får balkong på hela åtta kvadratmeter, några har till och med två balkonger.

Att göra inredningsval

Du som bokar en lägenhet i tidigt skede har möjlighet att göra personliga inredningsval. Till hjälp finns en av våra stilsäkra inredare som guidar dig igenom vårt tillvalssortiment för att anpassa bostaden efter just dina önskemål.  

Stilrent badrum

Badrumsväggarna kläs med stora vita kakelplattor och på golvet får du ett stilrent grått klinkergolv. Förvaringen är god med både spegelskåp och kommod under handfat. Energisnål tvättmaskin samt torktumlare från Siemens ingår i din lägenhet (kombimaskin i några lägenheter.

Husen består av mellan 6-8 våningsplan

Husen i Brandstationen 3 består av mellan sex till åtta våningsplan. Fasaderna kläs i varierande material som klinker och skiffer i markplan mot gata, andra väggar är av puts och plåt och handslaget danskt tegel.

Färgerna på husfasaderna i Brandstationen är estetiskt sammanhängande och harmoniserar fint med varandra. Här finns såväl mjukt ljusbeige som varmare rödbrunt tegel, inslag av mörkgrönt fasadglas och burspråk med skivmaterial i borstad aluminium. Takkuporna av plåt är svarta och zinkgrå. 

Gröna rum

Till varje lägenhet hör minst en balkong, några har till och med två. För den som väljer en bostad längst ned i huset blir det istället en generös uteplats. Här finns gott om ytor för möbelgrupp där du kan njuta över en kopp te sköna sommarkvällar. 

-Brandstationen ligger i ett fint läge, precis intill Stångån och med väldigt kort avstånd in till Linköpings centrala delar. För oss har det därför varit viktigt att göra kvarteret till en förlängning av staden, samtidigt som vi vill dra nytta av den omgivande naturen, beskriver arkitekten Jan-Ove Fogelberg. 

Gott om förvaring

Lägenheten erbjuder gott om förvaring, både i badrum där du har kommod under handfat, många lägenheter har också väggskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare. Här finns också gott om garderober/klädkammare med flexibel inredning från Elfa. De lite mer säsongsbetonade sakerna kan du förvara i ditt källarförråd.

I källaren finns också utrymme för cykelförvaring. Bilen parkerar du i garaget under innergården.

matbord samt i bakgrunden köksskåp med vita luckor

Välplanerat kök med skåp från Marbodal.

köksbord, rostfria vitvaror

Köket är utrustat med energisnåla vitvaror från Siemens.

diskbänk

Här finns gott om arbetsytor.

Från hallen ser man både sovrum och vardagsrum och kök

Öppet samband mellan kök och vardagsrum.

beige soffa och lampa med glaskulor I JM original är väggarna vitmålade. Bokar du din lägenhet i tidigt skede kan du göra tillval som t ex tapet eller annan färg på väggarna.

sovrum med blå fondväggGolvet är i vitlaserad ask.

Badrum med stora vita kakelplattor

Badrummet är helkaklat.

svart skrivbord

Extrarum som kan användas som t ex arbetsrum.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Centralt Linköping

  I detta fantastiska kvarter med ett lyxigt cityläge vid Stångån har du nära till allt. Från tågstationen tar du dig snabbt hem på cykel och är du på stan har du promenadavstånd hem. Väl hemma, passa på att njuta av den vackra åpromenaden till fots eller från din balkong eller uteplats.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder