JM does not take responsibility for the translation

Östergötland / Centralt Linköping

Brand­stationen 3 Till salu : Se lediga bostäder

Fantastiskt läge vid Åpromenaden

 • Kommun: Linköping
 • Område: Centralt Linköping
 • Pris: 1 800 000 - 7 000 000 kr
 • Avgift: 3 050 - 5 300 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 47 - 104 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 64 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 51

3 rok med utsikt över Stångån

I Brandstationen 3 erbjuder vi flera fina trerummare om 88 kvadratmeter med rymlig möblerbar balkong och utsikt över Stångån. Läs mer här

I ett fantastiskt läge på den gamla brandstationstomten vid Stångåns strand, planerar vi nu för nya moderna yteffektiva bostäder. Här erbjuds du ett bekvämt och centralt boende med naturen runt knuten och stadens utbud bara ett stenkast bort. Bostäderna är fördelade om 2-4 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och gott om förvaringsmöjligheter.

Brandstationens bostäder är fördelade på två huskroppar och sex till åtta våningsplan. Byggnaderna kläs in i varierande fasadmaterial som på olika sätt samspelar med sin omgivning. Närmast ån får husen stora glaspartier och inglasade balkonger, för att skapa bästa möjliga utblick.  Flera lägenheter får utsikt mot den vackra Stångån och åpromenaden. På den gemensamma innergården finns prunkande planteringar, en pergola med tak som erbjuder skugga under soliga dagar samt lekytor för barnen. 

Gott om förvaring

Varje lägenhet har öppna välplanerade ytor, stor möblerbar balkong eller uteplats samt gott om förvaring, både inne i själva bostaden men också i det källarförråd som ingår. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna).

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt inredningssortiment.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Inredningsval

 • Byggstart

 • Tillträde

Bostäder i Brand­stationen 3

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

3 rok med utsikt över ån

Denna härliga lägenhetstyp om 3 rum och kök har sin generösa balkong i soligt läge med utsikt över Stångån. Ljusinsläppet är generöst och planlösningen är flexibel. Köket har energisnåla vitvaror från Siemens och badrummet är helkaklat.

Lägenheten erbjuder gott om förvaring, förutom den som finns inne i lägenheten ingår också ett extra förråd som är placerat i källaren och nås med hiss från ditt våningsplan.  Se lediga bostäder

Flirt med omgivningen

Brandstationen 3 består av två huskroppar på 8 respektive 6 våningar. Byggnaderna kläs in i varierande fasadmaterial som samspelar med den omgivande miljön. Entréerna är ljusa och välkomnande och i varje trapphus finns hiss.

Plats för gemenskap

Mellan huskropparna som bildar kvarteret Brandstationen ligger den gemensamma innergården. Där finns en lekplats för barnen, sällskapsytor för umgänge med vänner och grannar och under soliga dagar erbjuder pergolan med tak skugga. Till varje lägenhet hör dessutom en möblerbar balkong eller terrass.

Parkering och förråd

Under den gemensamma innergården ligger garage med bilparkering, till vissa platser erbjuds elbilsladdning. Garaget nås direkt via trappa eller hiss i trapphuset. I källaren hittar du även cykelförråd och ditt extra lägenhetsförråd.

Butiker och restauranger

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför gör vi plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan, för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig.

Kvalitetskök

Köket inreds med vita skåp från Marbodal. Ovanför den mörkgrå arbetsbänken i laminat sitter blankvita kakelplattor. Med energisnåla vitvaror från Siemens i form av bland annat induktionshäll och integrerad diskmaskin vill vi underlätta din vardag så gott vi kan. De dämpade fullutdragslådorna gör att du enkelt kommer åt allt du behöver för att trivas i ditt nya kök.

HELKAKLAT Badrum

Stora vita väggplattor och ett grått kvadratiskt klinkergolv ger en harmonisk grund. Att byta färg på handduk och badlakan är ett enkelt knep för att skapa en ny känsla i badrummet.

Tvättutrustning från Siemens och vår egendesignade torkställning John gör att ditt badrum får samma funktionalitet som en tvättstuga. Duschen skärmas av bakom en stilren vägg i glas.

smart förvaring

Vi vill att du ska trivas länge i din bostad, därför satsar vi på smarta och flexibla förvaringslösningar så att du får plats med det du samlar på dig. Till varje bostad hör dessutom ett källarförråd.

 

balkong eller uteplats

Samtliga lägenheter i Brandstationen 3 utrustas med en balkong eller uteplats i ett så gynnsamt solläge som möjligt och många med utblick mot Stångån.

Inredningsval

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val.

matbord samt i bakgrunden köksskåp med vita luckor

Välplanerat kök med skåp från Marbodal.

köksbord, rostfria vitvaror

Köket är utrustat med energisnåla vitvaror från Siemens.

diskbänk

Här finns gott om arbetsytor.

Från hallen ser man både sovrum och vardagsrum och kök

Öppet samband mellan kök och vardagsrum.

beige soffa och lampa med glaskulor I JM original är väggarna vitmålade. Bokar du din lägenhet i tidigt skede kan du göra tillval som t ex tapet eller annan färg på väggarna.

sovrum med blå fondväggGolvet är i vitlaserad ask.

Badrum med stora vita kakelplattor

Badrummet är helkaklat.

svart skrivbord

Extrarum som kan användas som t ex arbetsrum.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Centralt Linköping

  I detta fantastiska kvarter med ett lyxigt cityläge vid Stångån har du nära till allt. Från tågstationen tar du dig snabbt hem på cykel och är du på stan har du promenadavstånd hem. Väl hemma, passa på att njuta av den vackra åpromenaden till fots eller från din balkong eller uteplats.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder