JM does not take responsibility for the translation
Brand­stationen 1
Till salu Se lediga bostäder

Linköping / Centralt Linköping

Brand­stationen 1

Fantastiskt läge vid åpromenaden

Brand­stationen 1

Sista chansen i Brandstationen 1
Nu har du chansen att förvärva en av de sista kvarvarande bostäderna i Brandstationen 1. 

En välplanerad härlig bostad om tre rum och kök fördelade på 81 kvm med gott om förvaring. Balkongen som är på hela 11 kvm vetter mot söder mot den fina utegården. I bostadsväljaren kan du se bostadens placering i huset samt hur solen rör sig under ett dygn.

Eller kanske du behöver en större bostad? Här finns också en ljus gavellägenhet om 4 rum och kök på 98 kvm med två badrum.  Från den stora möblerbara balkongen får du en fantastisk utsikt över Stångån. I bostadsväljaren kan du se bostadens placering i huset samt hur solen rör sig under ett dygn.

Läget är av absolut toppklass och blir ett av Linköpings mest attraktiva bostadsområden. Bostäderna på den gamla brandstationstomten är placerade vid Stångåns strand och direkt utanför dörren finns promenadstråk och gångbro över till citykärnan. I Brandstationen 1 erbjuder vi 62 lägenheter om 1-4 rum och kök.

I Brandstationens lägenheter bor du modernt, bekvämt och centralt - just för att vi inte tycker att du ska nöja dig med mindre. Bostäderna har en öppen planlösning och bra med förvaring, köken är välutrustade med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk (kombimaskin i de mindre lägenheterna). Garage finns i källaren med hiss till ditt våningsplan.

Det ingår också ett förråd i källaren – en självklarhet hos JM. I några av trapphusen finns extra förråd att hyra, till exempel för golfbagen eller skidutrustningen.

Brandstationen får ett fantastiskt läge för dig som vill ha ut lite mer av ditt boende vid Stångåns strand med gångstråk direkt utanför dörren och en gångbro över till citykärnan.

I närheten

Kolla restider

  Kvarter med å-läge

  Brandstationen bildar ett exklusivt och stadsmässigt kvarter, med vacker utsikt mot Stångån och centrala Linköping.

   Läs mer om byggnaden

  Så här köper du en ny bostadsrätt av jm

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Jämför bostäder