JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Linköping / Övre Vasastaden

Sveahov 2

Framtiden i Övre Vasastaden

I Övre Vasastaden planerar vi för nästa etapp - Sveahov 2. Här bygger vi nya moderna lägenheter, 1 till 5 rum och kök med gångavstånd till citylivets utbud. Sveahov blir ett spännande inslag i stadsbilden där det nya moderna flirtar med Vasastadens charm och karaktär. 

Bostäderna har en öppen, modern planlösning med höga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Oavsett om du väljer en lägenhet med ett eller fem rum, får du välplanerade lägenheter där allt är genomtänkt in i minsta detalj. 

Det moderna köket inreds smakfullt i form av laminatbänkskiva, formstarka handtag och stilrena kakelplattor. Detta kombineras med moderna och energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och lättskötta arbetsytor.

I de helkaklade badrummen skapar vi gemensamma utrymmen för avkoppling och effektivitet såsom tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Det mesta är inom räckhåll från din nya, centralt belägna bostad och här är det nära hem från det mesta. En trevlig promenad genom Vasastaden och du är mitt i city. För dig som pendlar är resecentrum bara några minuter bort med cykel. Den bilburne tar sig enkelt till E4:an från Sveahov.

Situationsplan Sveahov 2

I närheten

Kolla restider

  31

  tisdag

  januari

  2017

  Träffa vår inredningsansvarige Helena Wallner

  För projektet Sveahov finns vår inredningsansvarige Helena Wallner tillhands för att hjälpa dig med inredningsvalen. Hon kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val. 

  Byggnaden

  Med sin putsade fasad i varmt rött och gult och de svarta tegelgavlarna, blir Sveahov ett färgstarkt inslag i den nya stadsdelen.

   Läs mer om byggnaden

  Här är det nära hem

  För dig som bor i Övre Vasastaden och Sveahov är det nära hem oavsett vad du gillar att göra. 

   Läs mer om närområdet

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder