JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Linköping / Övre Vasastaden

Sveahov

Framtiden i övre Vasastaden

Slutsålt

Sveahov är slutsålt. Titta gärna på projektets lokaler som finns att hyra, på entréplan med trevligt läge ut mot Nordengatan. Läs mer här.

Sveahov – moderna lägenheter i Linköpings nya stadsdel Övre Vasastaden med gångavstånd till allt vad city har att erbjuda. Den putsade fasaden i varmt rött och gult samt det svarta teglet gör Sveahov till ett spännande inslag i den nya stadsbilden där det moderna flirtar med Vasastadens charm och karaktär. 

Bostäderna har en öppen, modern planlösning med höga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Oavsett om du väljer en lägenhet med ett eller fem rum, får du välplanerade lägenheter där allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Köken är rymliga och modernt utrustade.  De generösa balkongerna blir ett extra uterum under sommarhalvåret, många vetter mot den gemytliga och trivsamma innergården i söderläge. Väljer du att bosätta dig på någon av de övre våningarna blir sjön Roxen ett skönt blickfång.Situationsplan för Sveahov.

I närheten

Kolla restider

  30

  fredag

  juni

  2017

  Flyttlasset går!

  Så var det äntligen dags för de första kunderna i Sveahov att få flytta in, och känna den magiska känslan i en helt ny bostad. Vi passar på att dela några tips för en smidig flytt.  

  Färgstarkt inslag

  Med putsad fasad i varmt rött och gult och med svarta tegelgavlar, blir Sveahov ett färgstarkt inslag i den nya stadsdelen.

   Läs mer om byggnaden

  Här är det nära hem

  För dig som bor i Övre Vasastaden och Sveahov är det nära till citylivets utbud.

   Läs mer om närområdet

  Jämför bostäder