JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Östergötland / Valla

Ikon, etapp 1 Till salu : Se lediga bostäder

Ett stilfullt boende

 • Kommun: Linköping
 • Område: Valla
 • Pris: 1 600 000 - 4 900 000 kr
 • Avgift: 2 800 - 5 600 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 35 - 99 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress:
   Linköping
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Bostäder: 33

Det här är boendet för dig som vill komma hem till en lugn och sober miljö att njuta av. Vid den lummiga Johannesborgsparken och i anslutning till Ebbepark, Linköpings modernaste stadsdel, planerar vi nu för stilfulla och flexibla bostäder vid en lugn och grönskande plats. I Ikon bor du i lugnet men nära pulsen.

I denna fridfulla oas precis intill Johannesborgsparken och Griftegården uppför vi nu 33 välplanerade lägenheter i ett lättillgängligt och cykelvänligt läge. Njut av tystnaden och lugnet vid parken från din balkong, uteplats eller den gemensamma innergården. Fyll på med energi i vackra Vallaskogen, eller på Friluftsmuseet Gamla Linköping som är ett populärt utflyktsmål för både små och stora och ligger bara 10 minuter härifrån. 

I Närområdet

All tänkbar service har du utanför knuten med närhet till både lekpark, service, skola och universitet. När Ebbepark står färdigt blir detta en levande dynamisk stadsdel med träningsmöjligheter, kafé och restaurang, bara ett stenkast från din bostad.  På fem minuter når du Linköpings centrala delar med hela dess utbud av nöjen, shopping och kulturliv. 

Byggnaden

De två huskropparna med varsitt trapphus består av mellan fyra till sex våningsplan. Bakom de ljusa tegelfasaderna med inslag av mörkare detaljer döljer sig genomtänkta bostäder med flexibla planlösningar och gott om förvaringsmöjligheter. Utöver den förvaring som finns i själva lägenheten ingår också ett extra förråd. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade. Några av bostäderna utrustas med en stor möblerbar balkong.

Kommunikationer

Tillgängligheten är mycket god både för bil- och cykelburna. Garage för boende planeras under huset. Flera olika busslinjer trafikerar hållplats Parkgatan och transporterar dig vidare till bland annat Resecentrum.

 

 

 

 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Ikon, etapp 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kvarterets utformning

Byggnadernas fasader kläs med ljust tegel och har inslag av mörkt trä och plåt. Fasaden har vackra detaljer med utskjutande skift som skapar variation.  

Husen har mellan 4-6 våningar och är placerade så att den gemensamma innergården i sydläge upplevs privat och skyddad.  Balkongerna är på mellan 6-9 kvadratmeter och har svarta pinnaräcken. De helglasade fönsterdörrarna skapar stort härligt ljusinsläpp i bostäderna.  Även entréerna till trapphusen är ljusa tack vare stora glaspartier vilket ger ett sobert och stilfullt välkomnande.

Lättmöblerade kvadrat och god förvaring

Planlösningarna är flexibla, ljusa och luftiga och har ett öppet samband mellan kök och vardagsrum. Här finns allt från kvadrateffektiva ettor till rymliga fyror. Samtliga erbjuder god förvaring både inne i själva lägenheten men också genom det extra förråd som är beläget i källaren och nås med hiss från ditt våningsplan. För dig med mycket prylar finns extra förråd att hyra.

I källaren finns också förvaring för cyklar och barnvagnar samt garage. Nedfarten till garaget sker från Fridtunagatan. Självklart erbjuder vi ett antal platser för dig med elbil.

Balkong och uteplats

De flesta bostäder har antingen balkong eller uteplats. Vissa balkonger utförs delvis indragna vilket ger fasaden variation och liv.  Gemensamt för dem alla är att de är stora och rymliga med plats för både sittgrupp och kanske en liten örtaträdgård.

En del av lägenheterna har uteplats i direktkontakt med den grönskande innergården. Andra har balkonger mot den lummiga parken. Här finns också några spektakulära takvåningar med både balkong och takterrass på hela 19 kvadratmeter och dessutom en fin utsikt.

En grönskande innergård

Plattlagda gångytor knyter samman trapphusens gårdsentréer. Den gemensamma innergården i sydläge skapar en lummig plats och öppnar upp mot den gröna Johannesborgsparken via en trappa.

Här kan du koppla av med en kopp kaffe på en bänk i pergolans skugga och njuta av de fina planteringarna. Du kan också spela ett parti kubb på gräsmattan och kanske tillaga söndagsmiddagen vid gårdens grillplats.

Svanenmärkta bostäder

Det ska vara lätt att leva miljövänligt. Alla våra hus lever upp till en rad specificerade krav på metoder och tekniska lösningar för att minska miljöbelastningen. Detta är såklart också ekonomiskt fördelaktigt då ditt hem bland annat utrustas med snålspolande kranar.

Bostäderna i Ikon är svanenmärkta. En svanenmärkt bostad byggs fuktsäkert, har god ventilation och ett bra insläpp av dagsljus. Virket till större träkonstruktioner kommer från hållbara skogsbruk. En svanenklassad bostad garanterar också att husen är mer energieffektiva än vad myndigheternas byggregler kräver.

Välplanerat kök

Köket är modernt och genomtänkt in i minsta detalj med gott om ytor för kökets alla aktiviteter. Skåpen är från Marbodal och de energisnåla vitvarorna från Siemens. Luckorna och de utdragbara lådorna har dämpad stängning och skåpen ansluter till tak för att undvika dammsamlande ytor. I JM Original får du en bänkskiva i tåligt laminat, lätt att hålla rent. 

Gott om förvaring

Förutom den förvaring du har inne i lägenheten med flexibel inredning från Elfa finns också ett extra förråd för alla de där prylarna som du inte använder dagligdags. Förrådet når du med hiss från ditt våningsplan ner i källaren där det också finns utrymmen för cyklar, barnvagnar och rullstolar.

Badrum

Ditt stilrena badrum är helkaklat med stora vita kakelplattor på väggarna och till det ett grått klinker på golvet. Här finns en duschhörna med glasdörrar och bra med förvaring i kommod och spegelskåp.  Självklart ingår också tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i mindre lägenheter).

Inredningen

I originalutförandet är alla väggar vitmålade. Sedan får du som bokar i tidigt skede möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden i form av olika tillval som du finner i inredningskatalogen

Det hållbara golvet är av trestavig mattlackad vitlaserad ask. Fönstren har, med några få undantag, låg bröstningshöjd för maximalt ljusinsläpp.

Att göra inredningsval

Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Om du bokar din bostad i tidigt skede har du möjlighet att sätta din egen personliga prägel på din bostad genom olika inredningsval.

Läs mer om JMs inredningsval

Hållbara lågenergihus

JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

Läs mer om JMs hållbara lågenergihus

Att köpa bostad är livets största affär

När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

Läs mer om att köpa nytt från JM

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Valla

  I Valla bor du i ett område med både lägenheter och villor. I anslutning till Ebbepark, Linköpings modernaste stadsdel, planerar vi nu för Ikon med sina stilfulla och flexibla lägenheter vid en lugn och grönskande plats.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder