JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Gustavslund

Gustavslund 1 Till salu : Se lediga bostäder

Familjeliv nära stan

 • Kommun: Helsingborg
 • Område: Gustavslund
 • Pris: 4 200 000 - 5 250 000 kr
 • Antal rum: 4 - 6
 • Boarea: 138 - 166 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Adress: Visningshus: Aprilvägen 19, Hjärup
   
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2019 - Kvartal 4, 2019 (Preliminärt)
 • Bostäder: 27

Vårt visningshus Timjan finns i Hjärup, adress Aprilvägen 19.
Välkommen på visning! 

JM värnar om ett hållbart boende därför är våra hus i Gustavslund Svanenmärkta. Vid köp av en bostad av JM ingår alltid vårt trygghetspaket kostnadsfritt.

 

Ge familjen ett nytt barndomshem att trivas och samlas i. I Gustavslund bygger vi nya familjevänliga villor med plats att växa. Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Det blir småskaliga, lugna kvartersgator kantade av familjevänliga bostäder i två hela plan med 3–5 sovrum, lättskötta trädgårdar och plats att parkera bilen. Här kan du och din familj finna plats att växa tillsamman och få nya grannar och nya vänner i samma fas i livet.

 • Planerat

 • Inredningsval

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Bostäder i Gustavslund 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld

Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Mot gatan möts man av en mysig förgård med täppa och en grusad biluppställningsplats. På tomten finns också kallförråd. Via en entrégång kommer du till husets entré som skyddas av ett tak. Väl inne väntar en omsorgsfullt utformad bostad.

I anslutning till entréhallen finns husets praktiska tvättstuga med egen ingång. Längre in väntar kök och vardagsrum i en öppen och generös planlösning. Köket är välplanerat och funktionellt med rejäla arbetsytor i vinkel. Vardagsrummet förlängs ut i trädgården genom en direkt utgång till den härliga uteplatsen. En vacker ektrappa leder upp till andra våningen där det finns plats för fyra till fem sovrum och ett allrum. Önskas fem sovrum finns möjlighet att välja bort allrummet.

Den flexibla planlösningen i Timjan tillåter att man delar av både vardagsrum och kök och får en mer traditionell rumsindelning med separat matsal och kök.

Villa Kamomill är en generös villa som också är försedd med en generös trädgård. De sex husen i Gustavslund ligger alla mitt på tomten på ett fint hörnläge i kvarteret. På tomten finns en stor uteplats, förråd, plats för två bilar och möjlighet att välja till carport.

I anslutning till entréhallen finns generösa utrymmen för förvaring, en tvättstuga med groventré och ett generös wc med dusch. Vardagsrummet bjuder på ljus, rymd och fina utblickar mot trädgården. En altandörr leder direkt ut till en generös uteplats i söderläge.
Husets ovanvåning är luftigt planerad med en ljus, välkomnande hall, fyra rymliga sovrum och ett rejält badrum. Här finns bra förvaring i klädkammare och garderober. En flexibel planlösning gör att du kan välja till eller bort ett sovrum.

När du köper en JM-villa i Gustavslund vet du att det ingår i priset att vi färdigställer din trädgård med mysig uteplats, nysådd gräsmatta, häck och plank där det behövs, stenlagda entrégångar och plats för både en och två bilar på tomten. Du kan rulla ut grillen och bara njuta!

Ljus och välplanerad bas

De tidlösa ytskikten och kloka planIösningarna skapar hem som är vackra och funktionella år efter år. I hela bostaden ligger mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt. Generöst ljusinsläpp från välisolerade fönster med fönsterbänkar i natursten låter dagsljuset flöda.

Modernt kök

Din nya bostad i Gustavslund utrustas med ett stilrent kök med vita släta luckor och handtag i rostfritt, infälld diskbänk med kromad blandare och en tålig grå laminatbänkskiva. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stora, vita kakelplattor. Till din hjälp i matlagningen får du induktionshäll, kyl- och frys med rostfria fronter, helintegrerad diskmaskin samt inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Du får också smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Behagligt badrum

Badrummet ska vara ett rum att trivas i. Vi har valt vitt kakel på väggarna och på golvet har vi lagt stilsäker grå klinker. De fräscha ytskikten skänker en väldesignad och tidlös känsla åt rummet. Badrummet på nedervåningen är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare. Över maskinerna finns en praktisk bänkskiva och förvaring i väggskåp.

Gott om förvaring

Klädkammare, garderober eller garderobsvägg med skjutdörrar ser till att du får plats med hela klädkollektionen och mer därtill. Utbyggbara förvaringssystem hjälper dig att hålla ordning och reda.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Helsingborg och Gustavslund

  I Gustavslund bor du lika nära stadens service och utbud som landsbygdens öppna vidder. Gustavslund har sedan 1960-talet successivt växt till en trivsam villastad med lugna gator och alla ingredienser för en trygg och harmonisk uppväxtmiljö. Här finns vackra lövträdsdungar, lekplatser och ridklubbens hästhagar.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder