JM does not take responsibility for the translation
Böljan
Till salu Se lediga bostäder

Helsingborg / Norr

Böljan

Nybyggda hem på Helsingborgs riviera

Böljan

Endast 1 lägenhet kvar.

Etta med sovalkov och takhöjd på 3 m som ger luftighet och rymd. Privat, stor uteplats i västerläge.

Lgh.nr 11001
Storlek: 1 rok, 46 kvm,
Pris: 2.600.000 kr
Avgift: 3.200 kr/månad.

Välkommen att boka privat visning, kontakta mäklare Jenny Hylén, 0739-624295

Att bo vid vattnet och mitt i staden är få förunnat. Med stadens nöjen några kvarter bort och sandstranden alldeles intill har Böljan Helsingborgs överlägset bästa havsläge. Dessutom får du en vidsträckt strandpromenad och närhet till likväl natur som kultur.

Med upp till nio våningar kommer Böljan att resa sig över Öresund och med sin arkitektur ge en ny karaktär till Helsingborgs riviera.

För att sätta kvarteret på kartan får de två punkthusen som utgör Böljan en trappliknande utformning. Det ena huset nio våningar högt om 29 lägenheter medan det andra är sju våningar om 24 lägenheter.

Men det som utmärker det nya kvarteret mest är läget. För när du flyttar in i Böljan bor du inte nära stranden – du bor på den. Helsingborgs strand breder ut sig med nyrenoverat kallbadhus, välrenommerade restauranger och vidsträckta strandpromenader. Här får du sandstranden på ena sidan och Gröningen på den andra, och däremellan trädäcket som knyter dem samman.

Situationsplan

Kolla restider

    Tryggt med nybyggt

    När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

     Läs mer om att köpa nytt

    Jämför bostäder