JM does not take responsibility for the translation
Ankaret
VIP-försäljning

Lomma / Lomma strandstad

Ankaret

Hemkänsla vid havet

Ankaret

KÖPANMÄLAN
Den 16-24 november kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljaren samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas alla val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Till dig som har gjort förtursanmälan vill vi informera om att vi kommer att kontakta er i turordning gällande tecknande av bokningsavtal med start måndagen den 27 november.  Då vi har ett mycket stort intresse för våra bostäder i Ankaret, kommer vi troligtvis inte
att kunna kontakta er alla den 27:e, utan fortsätter dagen efter. 

I hjärtat av Lomma Strandstad planerar vi ett nytt kvarter med bostäder för dig som längtar till havet. Här kan du tryggt lägga till i gröna och lugna omgivningar, präglade av hav, hamn och strand.

Ankaret blir ett småskaligt kvarter med moderna bostäder i form av ett bostadshus med 37 lägenheter och 21 gathus med egen entré från gatan. Lägenheterna om 1–4 rum och kök har generösa balkonger och uteplatser som låter dig njuta av havsluften. Överst i huset blir det fyra fantastiska takvåningar med stora takterrasser. I gathusen om 4–8 rum och kök bor du med villakomfort i 2 eller 3 plan med privat uteplats och trädgårdstäppa.

Situationsplan Ankaret

Kolla restider

  Kvarteret vid havet

  Ankaret blir det sista kvarteret på strandsidan om kanalen i Lomma Strandstad. Drömmer du om bekvämt lägenhetsliv eller individualistiskt gathus. Här kan du hitta ditt drömhem vid havet, vare sig du är singel, sambo eller mitt i familjelivet.

   Läs mer om byggnaderna

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder