JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Lomma strandstad

Ankaret Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Lomma
 • Område: Lomma strandstad
 • Pris: 1 600 000 - 6 900 000 kr
 • Avgift: 3 000 - 7 000 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 8
 • Boarea: 35 - 163 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress:
   Lomma
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Bostäder: 58

Är du intresserad av JM´s kommande kvarter i Lomma Strandstad rekommenderar vi dig att bli VIP kund och att meddela gärna Anna ditt intresse så kommer du att bli inbjuden till förhandsträffar gällande nästa kvarter. 

I hjärtat av Lomma Strandstad planerar vi ett nytt kvarter med bostäder för dig som längtar till havet. Här kan du tryggt lägga till i gröna och lugna omgivningar, präglade av hav, hamn och strand.

Ankaret blir ett småskaligt kvarter med moderna bostäder i form av ett bostadshus med 37 lägenheter och 21 gathus med egen entré från gatan. Lägenheterna om 1–4 rum och kök har generösa balkonger och uteplatser som låter dig njuta av havsluften. Överst i huset blir det fyra fantastiska takvåningar med stora takterrasser. I gathusen om 4–8 rum och kök bor du med villakomfort i 2 eller 3 plan med privat uteplats och trädgårdstäppa.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Ankaret

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Från 1:a till penthouse
Charmiga gathus vid kanalen
Öppet och ljust
Moderna kök
Badrum med tvättdel
Gästlägenhet för långväga gäster
Lek vid vattnet
Situationsplan Ankaret
Översiktsplan Lomma Strandstad

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

I Ankaret bor du på ett lugnt och ombonat läge i en attraktiv del av den lika attraktiva småstaden Lomma. I väster gränsar kvarteret till Esplanaden, Strandstadens paradgata. I öster blickar de charmiga Gathusen ut över den nyanlagda kanalen som ger en marin känsla åt stadsdelens inre delar. I norr och söder ligger småskaliga grannkvarter. Från Ankaret är det bara en kort promenad ner till kajkanten och båtlivet i hamnen och lika nära är det till stranden via den gröna Midskeppsparken med sitt underbara rosarium som under sommaren fullkomligt exploderar i blomsterprakt. Här finns även en fin liten lekplats för de minsta.

lägenheter från 1:a till penthouse

Mot Esplanaden i väster öppnar Ankarets bostadshus i tre våningar upp sig med generösa balkonger och uteplatser mot gatan. Här njuter du av västersolen och utsikten över omgivningarna. Överst i husen skapas en fjärde våning där det kommer att göras plats för fyra fantastiska Penthouse med magnifika takterrasser.

Läs mer om lägenheterna

Gathus i två eller tre plan

Kvarterets återstående sidor flankeras av individualistiska Gathus. Med hjälp av fasadtegel i olika nyanser har arkitekten skapat bostäder med variation och personligt uttryck även på
utsidan.

Läs mer om gathusen

Rum för gästfrihet

När du flyttar in i din nya bostad i Ankaret behöver du inte tänka på att ha ett extrarum för gäster. Istället bokar du det gemensamma gästrummet som finns att tillgå för de boende i föreningen. Du kan enkelt och bekvämt bjuda hem även långväga gäster.

Gård för grönt och skönt

Mot gårdssidan bäddas husen in av de häckar som ramar in uteplatser och trädgårdar som tillhör bostäderna i entréplan. Här läggs stor omsorg om att skapa en grön och trivsam kvartersgård. Vackra planteringar, träd och mjuka gräsytor tar naturen hem till dig. Naturligtvis finns här också en liten sandlekplats där barnen kan skapa sina egna landskap och äventyr med hink och spade.

Med omsorg om miljön

På gården finns miljöhus med sopsortering som gör det enkelt för dig att hjälpa till att skona vår miljö. För din bil finns det möjlighet att hyra p-plats i garaget under kvarteret eller på Esplanaden. Men allra bäst är att du kan klara dig utan egen bil. I Lomma Strandstad finns redan en etablerad bilpool som gör att du har tillgång till bil när du behöver den. Du betalar bara när du använder bilen. Bra för både plånbok och miljö.

16 Gathus omger Ankarets gröna kvartersgård på tre sidor och vänder uteplatser och trädgårdstäppor in mot den gröna, skyddade kvartersgården med planteringar och lek. Hälften ligger med entrésidan mot den nya kanal som anläggs i Strandstadens inre och kommer i framtiden att blicka ut mot kanalpromenad och trädalléer. Övriga ligger mot de gränder som omger Ankaret i norr och söder. Norr om kvarteret bygger vi en rad med fem Gathus som har entrén mot kanalen och det framtida Kollergångstorget som planeras vid kanalens avslutning.

I Ankaret finns bostäder med stor variation. Men de har alla det gemensamt att när du flyttar in är allt nytt, oanvänt och fräscht med en omsorgsfullt utformad inredning som grund för dig att skapa ditt eget drömboende utifrån. Inredningen presenteras i sin helhet i katalogen Inredningsval som också redogör för vilka tillval du kan göra. Både de som är kostnadsfria och de som kostar en extra slant. Till din hjälp erbjuder JM också en personlig inredningsansvarig som guidar dig genom hela processen.

Läs mer om inredningsval

Om området

Lomma Strandstad

På första parkett vid Öresund ligger Lomma Strandstad, den nya stadsdelen i Lomma Hamn. Här finns en lång och vacker sandstrand som lockar fler än bara Lommaborna till bad och vattenlekar under de varma sommarmånaderna. Hamnen, med fiskeriverksamhet, varv, fiskhandlare, restauranger och småbåtshamn, ger området en genuin och livfull karaktär året om.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder