JM does not take responsibility for the translation
Ankaret
Till salu Se lediga bostäder

Lomma / Lomma strandstad

Ankaret

Hemkänsla vid havet

Ankaret

Är du intresserad av JM´s kommande kvarter i Lomma Strandstad rekommenderar vi dig att bli VIP kund och att meddela gärna Anna ditt intresse så kommer du att bli inbjuden till förhandsträffar gällande nästa kvarter. 

I hjärtat av Lomma Strandstad planerar vi ett nytt kvarter med bostäder för dig som längtar till havet. Här kan du tryggt lägga till i gröna och lugna omgivningar, präglade av hav, hamn och strand.

Ankaret blir ett småskaligt kvarter med moderna bostäder i form av ett bostadshus med 37 lägenheter och 21 gathus med egen entré från gatan. Lägenheterna om 1–4 rum och kök har generösa balkonger och uteplatser som låter dig njuta av havsluften. Överst i huset blir det fyra fantastiska takvåningar med stora takterrasser. I gathusen om 4–8 rum och kök bor du med villakomfort i 2 eller 3 plan med privat uteplats och trädgårdstäppa.

Situationsplan Ankaret

Bostäder i Ankaret

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kolla restider

  Kvarteret vid havet

  Ankaret blir det sista kvarteret på strandsidan om kanalen i Lomma Strandstad. Drömmer du om bekvämt lägenhetsliv eller individualistiskt gathus. Här kan du hitta ditt drömhem vid havet, vare sig du är singel, sambo eller mitt i familjelivet.

   Läs mer om byggnaderna

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder