JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Lomma / Lomma strandstad

Ankaret

Hemkänsla vid havet

Den 6 november säljstartar vi preliminärt Ankaret JMs VIP-kunder. Passa på att bli VIP-kund redan nu.

Fr o m den 3:e september kan ni ta del av våra preliminära planlösningar för Ankaret.  Välkomna till våra visningar!

Vi kommer även att ha två förhandsträffar under hösten, 4 och 5 oktober. Då berättar vi mer om Ankaret och ni får träffa oss som arbetar med projektet.. Kontakta mäklare Anna Eriksson på epost anna@hettinger.se eller tfn 0732-399900 om du vill komma på höstens förhandsträffar. Begränsat antal platser, först till kvarn.

I hjärtat av Lomma Strandstad planerar vi ett nytt kvarter med bostäder för dig som längtar till havet. Här kan du tryggt lägga till i gröna och lugna omgivningar, präglade av hav, hamn och strand.

Ankaret blir ett småskaligt kvarter med moderna bostäder i form av ett bostadshus med 37 lägenheter och 21 gathus med egen entré från gatan. Lägenheterna om 1–4 rum och kök har generösa balkonger och uteplatser som låter dig njuta av havsluften. Överst i huset blir det fyra fantastiska takvåningar med stora takterrasser. I gathusen om 5–8 rum och kök bor du med villakomfort i 2 eller 3 plan med privat uteplats och trädgårdstäppa.

Situationsplan Ankaret

Kolla restider

  Kvarteret vid havet

  Ankaret blir det sista kvarteret på strandsidan om kanalen i Lomma Strandstad. Drömmer du om bekvämt lägenhetsliv eller individualistiskt gathus. Här kan du hitta ditt drömhem vid havet, vare sig du är singel, sambo eller mitt i familjelivet.

   Läs mer om byggnaderna

  Inredning

  När du flyttar i din nya bostad vid havet är allt nytt, oanvänt och fräscht med en omsorgsfullt utformad originalinredning som grund för dig att skapa ditt eget drömboende utifrån.

   Läs mer om inredning

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder