JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Skåne / Lomma strandstad

Fören Planerat

 • Kommun: Lomma
 • Område: Lomma strandstad
 • Avgift: Ej fastställt
 • Antal rum: 1 - 6
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Hamnallén
  23440 Lomma
 • Status: Planerat
 • Bostäder: 65

Nu har du möjlighet att ta del av förhandsritningar för vårt kommande kvarter Fören. Ta chansen att besöka oss på några av våra visningar, aktuella visningstider samt visningsplats ser du här till höger. Projektet är under planering och utformningen av lägenheterna är inte helt klart. Projektet kommer att innehålla gathus i olika storlekar och utförande samt lägenheter om 1-6 rok.

Datum för säljstart är inte fastställt, allt beror på när JM får bygglov för projektet. Redan nu kan du bli VIP kund och möjlighet att boka en bostad innan de erbjuds till allmän försäljning.

Vill du få löpande information om projektet vänligen kontakta Anna Eriksson på Hettinger, anna@hettinger.se eller 0732-399900.

Havets närvaro, den solvarma stranden, lugnet och det vackra stora blå. Masternas melodi som ackompanjerar sillmackan på favoritfiket nedanför terrassen. Semesterkänslan går nästan att ta på. Här finns den i varje minut, dag, timme och vecka, året om. Och inte minst i varje ögonblick – vart du än vänder dig. Några meter från den pittoreska fiskehamnen kommer vårt nya kvarter Fören att lägga till och ankra. Kvarteret med det lilla extra i Lomma Strandstad.

Granne med vårt kvarter Kryssaren kommer vi bygga nya kvarteret Fören. Vi erbjuder 47 lägenheter och 18 gathus - alla som bostadsrätter. Har du en gång lagt till i Fören kommer du få svårt att kasta loss. Här bor du mitt i Lommas vackraste del samtidigt som du har service, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Här fyller du veckorna med fler goda stunder än måsten. Lomma ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil eller buss tar du dig smidigt till Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Förens havsnära bostäder är planerade för att bjuda in så mycket ljus som möjligt och ge fina utblickar.

På den översta våningen i huset skapas magnifika takvåningar, Penthouse. De får fantastiska takterrasser med himlen som närmsta granne. Utsikten över småbåtshamnen och Lomma blir unik.

I mitten av kvarteret kommer att göras plats för en omsorgsfullt utformad liten kvartersgård. Små grönytor och planteringar som delvis upptas av de uteplatser som hör till bostäderna i entréplan.

Vi använder enbart väl beprövade och hållbara material så att du och din familj ska trivas och må bra.

Moderna hus med villakänsla

I Fören skapar vi 18 omsorgsfullt planerade gathus för dig som vill njuta i ett nytt, bekvämt och smakfullt utformat hem. Husen får en individualistiskt utformad exteriör och egen entré från kvartersgatorna Bojgränd, Skotgränd respektive Taggränd. Två hela plan ger plats att njuta och uteplatsen ligger in mot en grön, skyddad kvartersgård. Vem vill inte bo havsnära i gathus med villakänsla och samtidigt få bostadsrättens bekymmersfrihet

Drömpenthouse på taket

Fören kommer att bjuda på magnifika takvåningar. Penthouse från 4 till 6 rum och kök med fantastiska takterrasser och himlen som närmsta granne. Från sitt upphöjda läge blickar dessa exklusiva bostäder ut över omgivningarna och bjuder på storslagna vyer över hamnen, Varvstorget och Lomma. Ett boende på allra högsta nivå.

Stilren och säker bas

Tidlös arkitektur, god formgivning, naturmaterial och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i inredningen i Förens bostäder. Vi vill att du verkligen ska känna dig hemma, må bra och njuta. Genom lägenhetens kök, sovrum och vardagsrum följer en röd tråd med gedigen mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Ekparkettens yta är tålig och håller i generationer och är dessutom ett miljömässigt klokt träslag. Materialet är neutralt i sin ton och passar även om du har möbler i andra träslag. Alla detaljer i vårt sortiment är noggrant utvalda utifrån läge, arkitekturen och dig som ska bo här.

Design och funktion hand i hand

I Fören erbjuder vi trivsamma kök där design och funktion går hand i hand. Oavsett om det är idémöte runt köksbordet, matlagningskonst på hög nivå, släktträff eller läxläsning ska köket fungera och vara tillgängligt. Köket är oftast navet i vardagen och vi vill att du både ska lunna umgås och laga mat samtidigt. När du kommer in i din nya bostad står ett modernt fullt utrustat kök och väntar på dig och familjen. Utrustat med bekvämligheter som induktionshäll, mikro, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin och kökslådor med mjuk och dämpad stängning.

ren och fräsch känsla i bad

Oavsett vilken storlek du väljer på lägenhet är badrummet väl tilltaget. Fräscha ytskikt från golv till tak gör det enkelt att hålla rent. Golvklinker och väggkakel har hög kvalitet och är kombinerade för att ge en harmonisk bas. Rummet kaklas med stora vita plattor som sätts liggande med rak sättning som gör att rummet upplevs som rymligare. Golvet får ett slitstarkt, vackert grått klinker. I badrummet har du även separat tvättavdelning med energieffektiva maskiner.

Kolla restider

  Om området

  Lomma Strandstad

  På första parkett vid Öresund ligger Lomma Strandstad. Här finns en lång och vacker sandstrand som lockar fler än bara Lommaborna till bad och vattenlekar under de varma sommarmånaderna. Hamnen, med fiskeriverksamhet, varv, fiskhandlare, restauranger och småbåtshamn, ger området en genuin och livfull karaktär året om.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder